Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı
Evet evet işte bu ayet. Bir kere yetmez defalarca okumanız lazım. Fanatik Saddetçilerle kimin oturduğu belli ediyor. Çünkü bu küstah üslup başkasında yok.. Onların hayatında sadece Saadet Partisi vardır. Adeta taparlar. Ben burada buna şahit oldum. Adam siyaset için resmen şirke girdi, gerçi adam değildi henüz 16 yaşında bir mücahid (!) Saadet Partililer için SP'den gerisi yalandır. Kendilerini eleştirenleri bir kalemde silerler, böyle bir kafaya sahiptirler. Bu Hayrettin Karaman olur başka bir alim olur onlar için farketmez....
Biz öyle bir zihniyetle polemiğe girmeyi zul addederiz..
|
1-saadetçi değilim kardeşim..
2-saadetçilerle yaşadığın polemikte adamın şirke girdiğini yazmışsın ya beni itham ettiğin ayetle Allah muhafaza dinden çıkmış oluyorsun efendimizin hadisi şerifi mucibince..bu ayetin tefsirini okumanı tavsiye ediyorum kardeşim..
3-bu kadar basit bir konuda bu kadar vahim hatalar yapabileceğini bilseydim asla sana cevap yazmazdım...seni kırmış olabilirim hakkını helal et...benim tüm hakkım helal hoş olsun sana...
4-sana tavsiyem canım kardeşim lütfen insanları tam tanımadan.bir yargıda bulunma haklarında...senle yaşadığımız polemikte gelinen nokta özeleştirinin yeterince hazm edilmediğini göateriyor..
lütfen artık cevap yazma hakkını helal et yeter...ileriye gitmesin bu..