Konu
:
Türk adı nerden geliyor?
Tekil Mesaj gösterimi
01-30-2009, 20:37
#
23
Kullanıcı Adı
tsira35
Alıntı:
muhammed.ikb
Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim Allah razı olsun bana bazı tavsiyelerde bulunmuşsun..teşekkür ederim bunu için..yavuz bülent bakileri severim kitaplarının çoğunu da okumuş biriyim..
Allah cümlemizden razı olsun güzel kardeşim. Tekrar anlayarak okumanı tavsiye ederim.
iyi niyetini anlıyorum kardeş..ama şu cümlende haksız olduğunu düşünüyorum.. bu ülkede türküm demek yasaklanmadı aksine türküm demek için insanlar teşvik edildi..ülkemizin son 30 yılda yaşadıklarına tek bakarsan bunu anlarsın..senin kastetiğin zaten yazmışsın müslüman türk milleti..ismet özel abi türk=müslüman der..rejimin müslüman olmayan türklerin de bulunduğunu özellike savunduğunu söyler..hatta daha da ileriye gider ve derki yahudi türk devleti olduğu iddia edilen hazarlar aslında tarihte hiç yer almadılar..aslında haklı da çünkü yahudiliğin neler gerektirdiği düşünülürse hak verilir..
Ben yasaklandı demedim ki zaten yasaklamak isteyen tarihimi unutturmak isteyen bir zihniyet var dedim sen hemen akp penceresinden savunma yazmışsın. Birazda Oktay Sinanoğlu okumanı tavsiye ederim.
bak sana bir örnek daha vereyim osmanlı yöneticileri türk tarihini türklerin müslüman oldukları dönemden başlatır...osmanlı ders kitaplarını bulup incelersen görürsün bunu..
Ben sana incelenmiş halini tavsiye ediyorum. Kadir Mısıroğlu Tarih konusunda müşhiş bir adam okumanı şiddetle tavsiye derim güzel kardeşim. Dinimizin ilk emrini unutma! Unutma ki cahil kalmayasın.
kardeş müsterih ol aynı fikirdeyiz ama birbirimizi yanlışl anlıyoruz..bak sana iddialı bir laf yazayım islamın yanına çok hafif bir türk olma lüksü eklendiği ana ihlası hemenolmasa da zamanla kaçar..bunun için osmanlı tarihini çok iyi incelememiz lazım..
Tabi kardeşim benim Osmanlı tarihini çok iyi incelemelisin. Zira kulaktan dolma ve yanlış fikirlerinin temizlenmesi için şart.
Ben her zaman müsterihim. Allah kainatı bir düzen içinde yaratmıştır. Bir Hak galip gelir bir batıl ama bu seferki uzun sürdü. İnşaallah Hakkın galip gelmesi yakındır. Yine Türklerin bayraktarlığıyla İslam toplumu ayağa kalkacak ve dünyaya huzuru ve barışı getirecek. Bizim imanımız budur.
tsira35
Açık Profil bilgileri
tsira35 nickli üyeye özel mesaj gönderin
tsira35 - Daha fazla Mesajını bul