Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
MilliGazete'nin reklam cümlesiyle iyi oturmuş: HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU!..
Hak gelince, kimlerin trişka, kimlerin batıl olduğunu görüyoruz.
ŞEKİL A. İŞTE...
|
Öncelik ile Reklam Cümlesi dediğiniz..."HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU!.."isra süresi 81 ayeti kerimenin mealidir..Kuran-ı zülcelalin bir harifine dahi laf söylenemez... Milli Gazete Haksız veya Haklı Bu başka konu bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum.... Milli Davanın Dilli Savunuması Milli Gazete'nin neyine laf edersen et neyi ile yorum edersen et... Her gün İsmi ile kaim olarak yazılı Ayeti zülcelalden çıkacak bir yol ile gönderme yapma....
Eminim Bunu bir ayeti kerime olduğunu bilmediğinden... Reklam cümlesi dedin ve Trişkalı mirişkalı laçka yorumunu yaptın... Ve ben önce bu konuda uyarma gereksiniminde bulundum...
Bu konu bir yana Batıl nedir? İslamın Rükünlerine veya şartlarına tamamen veya kısmen uyulmayan herhangi bir konu veya uymayan şahıs ve zümre...
Sakın ola bilmediğin islamiyet termolojisinin terimlerini kullanma...
Şimdi kime ne dedin Batıl küfür ile denktir... Hz.Peygamber Sakın ola kesin olarak bilmediğiniz hiç kimseyi Küfür ile itam etmeyin lakin küfür yere düşmez ya söylediğin batıl olur yada iftira ettiğin için sen batıl olursun..buyuruyor....
saygılaımla....