Alıntı:
Sultan Fatih Nickli Üyeden Alıntı
Konuştuklarımızda ne küfür var nede hakaret var sadece doğrular var
Sizinde işinize gelmeyince bizim yanlışlarımız olduğu yerlerdeki özgürlük alanlarını kısın diyorsunuz.
Size sadece şakakcılar lazım.
Milli_dava kardeşim sanırım daha iyi anlamıştır.
Neden kendimi iyi anlatamıyorum dememei...
Tekrar ediyorum
Taviz lafı çok yanlış özgür değiliz deyin.
|
Bak kardeşim öyle hiç özgürlük mözgürlük ayaklarına yatarak kurtaracağını zannetme. Sizin ne amaçla bu forumda olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Size uyarımızı defaatle yaptık. Nasıl kabul ederseniz öyle kabul edin. Burada bütünleştiğimiz, aynı duyguları paylaşarak beraber onurlandığımız Saadet Partili kardeşlerimizi tenzih ederek söylüyorum. Sen ve birkaç arkadaşın ve bir kaç yüz kişiden daha oluşan holigan grubu biz çok iyi tanıyoruz.
Onun için hiç öyle üste çıkmaya çalışmayın Başbakan'ın Peres'e çarptığı gibi bir tokat da siz bizden yemeyin !
Bu aşağıdaki yazıyı size ithaf ediyorum ve aynı yönde devam edip konuyu başka bir mecraya kaydırmaya çalışmaya devam etmeniz halinde bu çirkin tavrınızı başka yerde sürdürmek zorunda kalacağınızı açıklıyorum. Bir daha uyarılmayacaksınız !
Tercüman ve Yeni Çağ gibi gazeteler bile çıkıp HELAL OLSUN diyebilmişken içimizden Siyonizm Karşıtlığıyla bilinen bir kesimin çok az da olsa bazı mensuplarının HELAL OLSUN demek yerine bin dereden su getirmek gayretlerini görünce onlar adına utanıyoruz.
Biz bu vesileyle bir şeyi daha görmüş olduk. Bazılarının derdi; ne doğruların DÜNYA'ya haykırılması, ne Gazze ne Filistin imiş. Bazılarının derdi sadece kendi partileriymiş. Siyaset gözleri böyle kör etmiş.