Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2009, 18:04   #45
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
CİHAD ERİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki şimdi burda herkez özgürce fikrini beyan ediyor.başbakan davosta perese rest çekti diyelim.geri adım atsada yinede bu davranışını ben tebrik ediyorum.

şunu anlatın bana aynı peresi tbmm de konuşturup ayakta alkışlamaya ne diyorsunuz.o zamanda israil vahşeti yokmuydu.ariel şaronun elini sıkmak gülücükler eşiliğinde olmertle yine aynı.buşh la karşılıklı kahve keyfine ne diyorsunuz
geri adım attığı yok, orda kör, sağır ve cahil olmayan herkes başbakanın tepkisini perese verdiğini gördü. önce perese tepki verdi. siz adam öldürmeyi çok iyi biliyorsunuz dedi. bu tepki değil mi? sonra zamandan dolayı moderatöre tepki verip salonu terk etti. hiçbir zaman da geri adım atmadı. geri adım attığını gösteren sözlerini göster. perese verilebilecek en sert tepkiyi verdi orda.

peresi TBMM de konuştururken sadece Peres mi konuştu? olayı eksik verme. arabuluculuk üstlendiğimizden dolayı hem filistin hem israil liderleri mecliste konuşma yaptı. sen ne istiyordun? filistin liderini alkışlayıp israil liderini yuhalamasını mı? arabuluculuk yapmak her devletin harcı değil. arabuluculuk görevini üstlendiğinizde tüm dünyada saygınlığınız artar, barış isteyen bir ülke imajı kazanırsınız. burada bir tarafı diğerinden kayırmak mümkün mü sence?
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla