Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2009, 20:18   #8
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
antik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim demek istediğim şu türkiyede bazı gruplar dini laikliği ulusalcılığı sömürüyorlar türkiyenin en saygın isimleri ile pkk ya açık destek veren bazıları yalçın küçük gibi aynı safta tutulmaları acı verici bir durum ergenekon adını terör örgütüne karıştırmak gurur kırıcı . ben lakikliği savundum için lakiler kazanacak diyorum zaten başbakan da diyor laikliği koruyacağız diye ve de her görüşü saygımız sonsuz dur ister muhafazakar olsun ister liberal isterse her istediği türkiye bin yıldır böyle yaşiyor ve de yaşamaya devam edecek . laikler de allaha inaniyorlar ama yanlış olan bir söz var laik olan müslüman olamaz hangi hakla ve hangi sözle bu söz söylenebilir akıl erdiremiyorum.

ANTİK kardeşim dikkatimi çekti,de sürekli bir muhalefet arayışı içerisinde olduğunu gördüm, ben derimki olaylara ve konulara önce vicdani olarak yaklaş sonra ne yazmak istersen onu yaz bu sadece bir arkadaş,kardeş veya abi tavsiyesi. Ayrıca birşey daha eklemek istiyorum tabi bu sözüm tüm üyelere, ALLAH c.c herkez inana bilir fakat sadece inanmak yetmiyor ALLAH c.c yolunda yürümek ve farzlarını,da yerine getirmek gerek...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla