Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2009, 22:57   #110
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
aslanmaşadov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BAK KARDEŞİM YAZIMI BİRAZ DİKKATLİ OKU SİZİN YAPTIĞINIZI EBU CEHİLDE YAPIYORDU DEDİM SİZ EBU CEHİLSİNİZ DEMEDİM...........

KİMSE DİNİ İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEYEMEZ BENDE NEDENİ İSE İSLAM DİNİNİN ÇOK HASSAS YÖNLERİ VE BU YÖNLERİN BİR ÇOK KOLA AYRILMASI

BİRDE KENDİMİ KURTARMAM MANTIĞI İSLAM DIŞI BİR MANTIK ALLAH
EMRİ BİL MARUFU VE CİHADI KURANI KERİMDE 500 YE YAKIN AYETTE FARZ KILMADIMI EEEEEE ÖYLE İSE HERKES BİRBBİRİNİ KYRTARA KURTARA DOĞRU YOLU BULUCAZ İNŞALLAH
Ha hasan, ha kel hasan...

Madem dini iyi bildiğiniz yönünde bir iddianız yok ozaman bırakın ayetleri kendi siyasi çıkarlarınız için yorumlamayı. Karşınızda cahil cühela insanlar yok, dinimizin neyi emrettiğini bizler biliyoruz. Bilmeyenlere de siyasi bir çatı altında değil işin ehli olan insanlar tarafından öğrenmelerini öneriyoruz. İşin ehli olmayanlar insanları yanlışa sevk ediyor...

Kendini kurtarma mantığı islam dışı bir mantık değildir tam aksidir. Rabbim bizlere akıl vermiştir, körü körüne diretmek, kendini yanlışlara sevketmek akıl karı değildir.
Sizi kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz ama yine aynı serzenişlerle karlşılaşıyoruz. Benim umudum kalmadı artık.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır