Adil Avaz ile www.adilavaz.com yazışmamızdan;
ben - Adil Baba sizden de böyle bir yorum beklenirdi. Çok teşekkürler, burada sizin de nezdinizde bu konuyla ilgili bir iki cümle kurmak istiyorum.
Tercüman ve Yeni Çağ gibi gazeteler bile çıkıp HELAL OLSUN diyebilmişken içimizden Siyonizm Karşıtlığıyla bilinen bir kesimin çok az da olsa bazı mensuplaırnın HELAL OLSUN demek yerine bin dereden su getirmek gayretlerini görünce onlar adına utanıyorum.
Biz bu vesileyle bir şeyi daha görmüş olduk. Bazılarının derdi; ne doğruların DÜNYA'ya haykırılması, ne Gazze ne Filistin imiş. Bazılarının derdi sadece kendi partileriymiş. Siyaset gözleri böyle kör etmiş.
Biz sizin yüreğinizdeki hakikat siperine aşığiız.
Naçizane bir soru: Minareler'i Tayyip Erdoğan için yazdınız değil mi..
Adil Avaz:
Değerli kardeşim partici olanlar, taraf olanlar, sağlıklı karar veremezler. İyiyi ve kötüyü, hakkı ve batılı, doğruyu ve yanlışı, birbirine karıştırıp; mensup oldukları parti veya tarafın çıkarlarına (Az bir pahaya) karşılık satıyorlar.Hakkın yanında olmak için etrafın onayı gerekmez. Böyle takıntıların olmasın.
Bu yazdıklarım senin için de geçerlidir. Taraf olmak için,Allah Yeterlidir.
‘ Minareler’ konusuna gelince; o gün Tayyip mazlumdu, zulme uğramıştı,yanında olmak gerekiyordu ve gerekeni yaptım. Selamlar.