FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!
Neyi değiştirir sizin bu foruma benden önce üye olmanız?
Ayrıca,siz insanların siyasi görüşlerine ve benim dinime nasıl hakaret etme hakkını kendinizde sabit görüyorsanız ben de bir cehepeliye kafasız deme hakkını hele de AK Parti forumunda hayli hayli görürüm.Öte yandan size bir laf söylendi mi dikkatimi çekti ilk savunmanız sen ne bilirsin oluyor ve bu da sizin liderinizin (deniz baykalın) tipik özelliği.Bilmeyen insan hakarete başvurur.Ben size kişisel bir hakarette bulunmadım.Evet cehepe oy veren kafasızdır dedim..ama sende nasıl kafa var subcomandate demedim;ama siz benim müslümanlığımı sorgulama yetkisini kendinizde buldunuz.
Tek bir şey söylemeyeceğim bu hakaretin karşılığında size.Gereken eminim ki yapılacaktır.
Tartışmak istiyorsanız hodri meydan,ne varsa eteğimde dökerim önünüze ama kişisel hakaret noktasına getirirseniz meseleyi ( ki tek yaptığınız bu ) ben yokum orda arkadaş! Ne haliniz varsa görün,
sordunuz benden rahatsız olan var mı diye?
ben de cevap verdim..evet tahmin edebileceğinizden çok daha fazla rahatsız oluyorum sizden..
Yönetime ben cehepeliyim demekle olmaz bu iş.Buyrun burda hakaret etmeden bire bir tartışalım koyalım kartlarımızı ortaya,ama sen nasıl müslümansın gibi bir söz tartışma ürünü değil sataşma ürünüdür...
Kısacası,ne yaparsanız yapın,ne söylerseniz söyleyin,ben sizin samimiyetinize inanmıyorum ve sorduğunuz soruya tekrar bir cevap olarak sizden rahatsız oluyorum,evet...
|