FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!
Konu açtığınız noktasında yanılmışım evet..Konuyu siz açtınız diye hatırlıyordum ama şimdi onu araştırdım siz değilsiniz;bundan dolayı özür dilerim...Ben genel bir kötüleme yaparken siz direkt olarak bana hakaret ediyorsunuz ikisi çok farklı şeyler;kaldı ki farklı şeyler olmasa bile arkasında duruyorum lafımın.
cehepeli olduğun ve yazdığın mesajların hemen hepsinde baykalı savunduğun için sanırım byakalın senin liderin olduğunu söylemem gayet normal.
bu forumda çok hakaret etmeden tartışmışsınız..Olabilir,bu da bir şey değiştirmez ki..Böyle söyleyerek asıl hatalının ben olduğum imajını uayndırmaya çalışıyorsunuz;ama ben gördüğümü yorumlarım hocam.M.Kemal meselesinden bu yana sizi özellikle takip ediyorum ve gerçekten yapıcı hiçbir eleştiriye rastlamadım.Ben rastlamadım diyorum,eskiden yapmış olabilirsiniz bunu...
cehepe ve yandaşlarına karşı saldırgan değilim,bunu kabul etmiyorum.Saldırgan olsaydım çevremde hatta çok yakınımdaki hatta ev arkadaşımı çoktan öldürmüş olurdum,forum şöyle dursun...
Ama içimde büyük bir kin olduğunu kabul ediyorum cehepeye karşı.onlar yüzünden Türkiye Cumhuriyeti demokrasi ve medeniyet merdiveninde atabileceği çok büyük adımlardan oldu...
Tekrar özür diliyorum konuyu sizin açtığınızı iddia ederek..
Bu konuyu açmadaki tek amaç sizi buraya çekebilip bu konuyu tartışmaktı,çok da iyi oldu,geldiniz..Ve hatta bu tartışmayı başlatabilmek adına belki de benden bu cevabı almak adına sizden rahatsız olan biri olup olmadığını sordunuz..
Size özel açılmış bir konuydu..Çünkü bir süredir yazdığınız mesajlar ve verdiğiniz tepkiler beni önemli derecede rahatsız ediyor.
Tekrar ifade ediyorum;yalan söylemedim ben..Tek yanlışım yadığınız bütün mesajları incelemeden sadece hafızama güvenerek o konuyu sizin açtığınızı iddia etmektir..Bu yüzden de özür diledim zaten...
|