Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 16:14   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
semraxxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DEP'i kurdu, DEHAP Başkan vekili oldu, PKK'ya yardımdan 16 ay yattı. Şimdi..

DEP’in kurucusu ve DEHAP’ın Genel Başkan vekili olan, PKK’ya yardım ve yataklık suçlamasıyla 16 ay hapiste yatan Cemil Aydoğan, AKP’den Kızıltepe Belediye Başkan adayı gösterildi

Daha önce İHD Mardin Şube Başkanlığı yapan, DEHAP’ta da Genel başkan vekilliğinde bulunan, Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı Aydoğan, 1996 yılında terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 11 askeri de, DTP’li Akın Birdal ile birlikte teslim almak için, Kuzey Irak’daki Zap kampına da gitmişti.

Aydoğan bu olay nedeniyle nedenle ve PKK propagandası, yardım ve yataklık’’ suçlamasıyla, 16 ay tutuklu kaldı. 9 yıl süreyle yargılandı.

kılıçdaroğlu gibi bir pkk yardım ve yatakçısını savunmak adına bu konu önüme getirildi yardımcı olursanız sevinirim..
Evet size güzel cevap vermişler.. İnsanların felsefesini tanımadan, bilmeden insanlar hakkında böyle abuk subuk iftiralar atılırsa karşılığını verirler. Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK'lı demek onun seviyesini değil bizim seviyemizi düşürür.

Bölgenin psiikolojisini hesaba katmadan Batı'dan bakarak yapılan sürrealist yorumların gerçekliği gün gelir böyle biter.

O bölgede yaşayarak o bir dönemin devlet faşizmini tatsaydık ben emnimim ki; içimizden aksiyoner ruhlu olan gençlerin Dep, Dehap ya da farklı kulvardan Hizbullah ile ilşkisi mutlak surette olacaktı.

O bölgede homojen bir yapı yoktur, farklı kesimlerle diyalog kurmak orada anormal bir durum değil.. Çünkü Doğu, Batı'dan göründüğünden çok farklı.

Askerleri kurtarmak ne zamandan beri suç oluyor. Bunu Refah Partisi milltvekili Feyzullah Erbaş da yapmıştı. Gidip esir askerleri alıp dönmüştü. O bölgeye ısrarla Batı Penceresinden bakmaya devam etmezsek bunların olabilirliğini ancak kavrayabiliriz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla