Yahu bu millet, 1860'lardan beri batılıların istediği şekilde davranıyor. Batıya özeniyor. Peki ya sonuç?
Sadece bizi afedersiniz, maymun misali oynattılar. Önce dünya savaşı deyip vatanımızı elimizden almaya kalktılar. AB dediler, bizi üyeliğe almadıkları gibi Kıbrıs rumlarını üyeliğe aldılar. Ermeni hakkında soykırım iddialarıyla tarihimizi kirletmeye çalıştılar. IMF ile bizi iliğimize kadar soydular. Kürt-Türk gibi hiçbir zaman tarihimizde olmayan ırkçı kavramları dünyamıza soktular, bizi birbirimize düşürdüler. Müslümanları, göz göre göre yasak silahlarla katlettiler. Sonra bizden hoşgörü istediler. İslam ile terörizm'i aynı kefeye koydular. Yetmezmiş gibi askerimizin kafasına çuval geçirip, 3. dünya ülkesi muhamelesi yaptılar. Daha neler neler
Peki Allah aşkına, bu avrupa'nın, Abd'nin, tüm bu fesatlıklarına, zararlarına karşılık ne faydası olmuş? Olmadı. Olmayacak da! Bu yüzden zerre kadar sevmiyorum avrupayı. Zerre kadar sevmiyorum amerikayı. Lanet olsun hepsine!
Artık Türkiye kendi çıkarları doğrultusunda hareket edecektir. Elbette islamı da korumaya kollamaya her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Çünkü eskisi gibi güçleniyoruz.
Boşuna demedi başbakanımız "ben bu ülkenin doktoruyum" diye. Avrupa, böylesine asılsız iddialarla bizi karalıyorsa, bunun sebebi; doktorun, hastalıklı adamı iyileştiriyor olmasıdır.
|