Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2009, 23:25   #67
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hangi Saltanak sürdüki; Zamana Rağmen... 28 şubatın doğurdu .. Tüm olay ve kurumlar.. 28 Şubat ve Sosyolojik baskının kaltığı tarihin karanlıklaraına atıldığı gün... Hepsini birden Tarihin ve ayakların ALtına Atacağız...
Şimdi Ana Vatan'a bak ve geleceği gör... Real Politik'ten nemalananlar...
Şartlar ne yi Gerektirirse onu yapar... Biz Böyle bilirz...
Fakat... Allah'ıma Hamd ve senalar olsun.. Sen Her Şeyi Görensin...
Senin kudretin ve İkramın Kadar Azabında ŞEn Dir...Ya Rabbi.. Bizleri ogün Bildiğin gibi yap sana teslimiz.. ama bize her ne ortamda ister gizli ister Alanen ne söyleniyorsa Hangi Platformda olursa olsun ister özelde ister saanal isterse reel hayatta sen herşeyi bilensin Bizi sen bilirsin... Bizleri Küfrün ve şeytanın ve şeytanlaşmışların şerrinden koru yarrabbii...Biz Senin için bir oda kadar da olsak yolundayız... Bizleri muffak eylle.. Sana ihanet ettiğimiz gün bizler permi perişan eyle.... Ama Bize zülmü ve riyaya denk görenleri sen görensin onalarıda sana havale ediyorum.. Ya Rabbi... Sen Gaffarsın Affedersin Benim hakkımda Sana feda Ya Rahman SEn bildiğin gibi ZereYi Hakkı koruyan sen bildiğin gibi eyle...
Amin..
Size söylenen o örümcek kafalı sözüne fazlasıyla cevap verdiğiniz için konuya müdahale etmedim. Sizin tepkiniz üzerine gelen şikayet mesajına da - karşı taraf örümcek kafalı diyerek onu haketti - mealinden cevap verdik..

Sizin aklınız foruma saldıran o şuursuzlarda kalmış, onlara söylenen sözleri üzerinize alırsanız bu bu bizi alakadar etmez. Bu ortamı böyle geren o holiganlara çıkışacağınıza, onlar için ağlaşmayın..

Reel Politik yaptığımızı söyleyerek, bizleri küçük görenler, Memleketin 50 senesini heba edecek 28 Şubat'a sebeb olurken hangi politik yapıyordu ve nereye varabildiler ?

Bu duyguları Yaradan'a sun, sun ama Siyset ağzıyla sunma. Zira, Allah (c.c) açık örneklerle sabit olduğu üzere başarıyı böyle duygusal politike değil, uyanık ve akıllıca, ufku düşünerek çalışanlara veriyor.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır