Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 18:09   #16
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Kürtçe yayına karşıyım Arkadaşlar

Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk milletindenim diyen insan, her seyden önce ve kesinlikle Türkçe konusmalidir. Türkçe konusmayan bir insan Türk kültürüne, topluguna bagliligini iddia ederse buna inanmak dogru olmaz." Atatürk

Yinede Partimiz bir doğruyu düşünmüştür demek istiyorum. Yani Türk Milleti için inşallah hayırlı olur.
Güzel kardeşim yani canından bir parçaya nasıl karşı olabilirsin ki? Unutmayalım ki bizler tek millet,tek devlet,tek yürekkiz..!Farklılıklarımız olabilir,bunları kötü yorumladığımız zaman ortak paydamızda çelişkiye düşebiliriz.Düşüncene saygı duyuyorum ama,yıllardır sussuz bir milletin sussuzluğu gidermek için atılmış bu devrim niteliğindeki adımı yanlış bulmak ne kadar mantıklı...Kürt vatandaşlarımıza kendi kardeşleri yani sizler bizler sahip çıkmadığımız zaman,onlara kimlerin sahip çıktığını ve Türkiye'ye ne gibi zararlar verildiğini çok iyi biliyoruz.!?Bende kürdüm fakat sizin değindiğiniz gibi kültürümden,topluluğuma olan bağlılığım yek paredir.Ve herkes gibi çok iyi bilmekteyim.O yüzden farklılıkları zenginlik olarak kabul edelim.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla