Bakın size çok net ve acı bir gerçeği deklare etmek istiyorum,ve bir örneklede tamamlayacağım.Ben bu tezimde tamamıyla inancım gereriği görüş bildirmek istiyorum.Ne AK Parti görüş ve düşüncemle,ne menfi çıkarlar doğrultusunda nede konsensüs paralelinde..Bakınız günümüz siyasetinde iç içe girmiş sayısızca kuram sözkonusu.Günümüz siyasetini en doğru ve en dürüst şekilde yapanlar bile hakkaniyet duyguları ekseninde yapamazlar,yapılmamaktadır.Çünkü bu doğanın yani yaradılış gayesine ters düşmektedir.Başta belirtecektim fakat unutuğum için burada belirteyim,ben bu tezi saadetli kardeşlerimizin siyasi eylem ve söylemlerinde sürekli Yücce dinimizin emir ve yasaklarını empoze etmeye çalışmalarından gerçekten şahsi olarak rahatsız oluyorum,değil sadece forum içerisinde Türkiye'nin genel konjenktörü içinde söylüyorum.Kelimeler çorbasına luzüm yok,özetle meramım şudur:yarım yamalak bir siyaset düzeni daha doğrusu dinimizin prensipleriyle uyuşmayan bir yönetim sisteminin saadet partili şahıslar tarafından,dini emarelerimizin bu siyaset ortamının içinde dinlendirilmesi açıkçası acı verici bir gerçektir.Son bir kaç gündür Numan Beyi takip etmekteyim,konuşmsının %99nu din kardeşlerini kötülemekle geçirmektedir,fazlada uzatıp germek istemiyorum.Bu örnektende anlaşıldığı üzere;Numan Beyin söylemlerinde sürekli din kardeşlerini kötülemeleri ve bunu siyasi tabanına yayması yani saadet parti görüşlü kişilerinde muhataplarını dini söylemlerle ikaz etmelerinin hakkaniyet ölçüsü bana göre bomboş..!O yüzden dinimizin prensiplerini bu boş siyaset düzeninin içerisine sokmakla niyetinizin hak olduğunu ispatlayamazsınız.Özetle bunları söyledim,konu oldukça uzun ben esasına inmeden yüzeysel değinmeye çalılştım,esas konusunda karşı düşüncesi olan var ise özel olarakta istişarelerde bulunabiliriz..!
|