Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2009, 13:56   #1
Kullanıcı Adı
5yıldız
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadet Partisi Dinimizi sömürüyor..Bu bir gerçektir..
en adi ticarette din ticaretidir
sen na haltsan onunla ortay açık..dupduru tertemiz dinimiz kullanma..
Ak parti dağlar kadar büüyk mücadelelerle bu seviyeye geldi sizin hayal dahi edmeyeceğiniz duruma geldi .. şimdi boyunuza bakmadan akıl veriyorsunuz..
iktidarı kısa bir süre "ama karıştırmak için uzun bir süre " beceremeyip milete çektirdiniz..
beceriksizliğinizi tüm millet çekti..şimdi ak parti o tahribatı nerdeyse bitirmişken tekrar siz beceriksizler ortaya çıkıyorsunuz..
SÖZDE DİNCİLER SİZİ..GIRTLAĞNIZDAN AŞAĞI GEÇMEYEN AMA İYİ PARA KAZANDIRAN DİN SÖYLEMİ HEP MAZERETİNİZ OLDU..
DİNİ SATANLARA LANET OLSUN
Amma Saldırgansın.. Bu Fikrini ŞAhsi Fikrin olarak nitelendiriyom..
Şunu Söylemek Gerek Allahın Dininden Daha Üstte Bi Görüş Yoktur.. Kuranda En Fazla Zikredilen İbadet Cihad'tır.. Saadet Partisi Bir Cihad Cemaatinin Sadece İsim olarak görünenidir.. Biz Particilik yapmıyoz..
Allahın Sözü vardır Allahın Nuru bir gün Tüm insanlığı saracaktır ve Dünyada İslam Hakim olcaktır... Bizim Görüşümüz ve Vizyonumuz Çalışmalarımız hep bu yöndedir..

Son Olarak Söyliyim Dini ön plana Çıkarak Siyaset yaptımız söyleneyi.. Allah Aşkına Sayın Başbakanımıza Millet Ne Diye Oy verdi..

Ben Söyliyim: İmam Hatip Mezunu , Namazlı Abdestli Bunlarda Milli Görüşcü diye vermedimi..

Bence Bizide Kendinizide Eleştiriyorsunuz... Ben Sorun çıkarmak için yazmıyorum... Tayyip Erdoğanı Sevmeyen Biri Değilim.. Yanlızca Haklı Eleştiriler Yöneltiyorum Okadar...

5yıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder