Konu
:
Bedava dağıtsalar dahi kesinlikle almayacağınız gazeteler hangileridir?
Tekil Mesaj gösterimi
02-08-2009, 20:48
#
8
Kullanıcı Adı
tsira35
Alıntı:
parabol
Nickli Üyeden Alıntı
Hertürlü gazeteyi alırım hele bedava dağıtacaklar kesinlişka alırım...Çünkü kendi safınızı savunabilmesinizin en önemli yolu karşı tarafı kendinizden iyi bilmenizdir...Onlardan haberiniz olacak ki cevabınızı yapıştıracaksınız..Ben karşıyım o gazeteyi almam şu yazarı okumam söylemlerine..Her türlü yayını okurum ben...
Aynen katılıyorum. Farklı fikirleri takip edeceksin okuyacaksın ki ufkun açılsın. Ama kesinlikle para verip almayı onaylamıyorum. Bu açıkça destek olur. Ben başbakanın menfaati gereği değil İslam'ın menfaati gereği almıyorum ve almamda bu yayın organlarının neşirlerini. Başbakan aydın doğanla çıkarları çatışana kadar gayet iyi gidiyordu. Gazetelerini alıp okuyordu tvlerine çıkıyordu vs. Şimdi bana boykot et diyor. Sen kim oluyorsun başbakan. Bu yayın organları yıllardır İslam dinine küfrediyor nerdesin. Şimdi menfaatine zarar geldi kükrersin.
Biz kişisel çıkarlarımızı değil İslam'ı ön planda tutarsak Müslüman oluruz. Ey Müslümanlık sana bu sözüm menfaatini bırak İslam'a sarıl. Bırakın bu parti burti ayaklarını
tsira35
Açık Profil bilgileri
tsira35 nickli üyeye özel mesaj gönderin
tsira35 - Daha fazla Mesajını bul