Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2009, 01:50   #23
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kör.. Kör..
Kör olana bir şey gösteremezsin ki.. Asıl kör olsa bunu hisseder yine anlar ne olduğunu, ama gözü olupta gözünü bir yere odaklamış 'gören kör'e ne anlatabilirsin ki..

Şükürler olsun ki bu ülkede 'gören kör'ler sesleri çok çıksa da azınlıkta.. Böyle kuruntudan başka bir şey bilmezler..
Hiç demezler yahu bunlar bu yardımı yapmış, gelin araştıralım yakın zamanda yahut devamlılığı olan bir yardımları var mı yok mu?.. E varsa demektir ki bunlar gerçekten 'sosyal devlet'in hükümlüüğünü üstlenmişlerdir.. E yok ise, şimdi seçim zamanı var ise tamam diyelim bu oy için..
Ama niye önümüze getirip koymuyorlar bu vakıfların bu derneklerin önceki icraatlarını?.. Neden böyle suni biçimde 'cımbız'lı şekilde veriyorlar hep?..

Bu 'kör cahiller'e malzeme olsun diye mi?..
Şayet öyle ise, iyi malzeme buldular. Oynasın dursunlar oyuncaklarıyla ...
Bu milletin şamarının gücünü bile bile! . . .

Yanlışı babamda yapsa eleştirir karşısında dururum. Bu senin herzaman yapılıyor dediğin yardımların bir listesini göster de bizde kanaat getirelim söylediklerine. Bugüne kadar beyaz eşyamı dağıtmış bu vakıf. Arkadaşım doğruya doğru be. Tamam ben kabul ediyorum akp nin her yaptığının yanlış olmadığını. Ama sende yanlışa yanlış diyebilme cesaretini göster be arkadaş. Bu AK eşya siyasetine ,rüşvet siyasetine dur diyebilme cesaretini göster. DP yi ANAPı bile sandığa gömdü bu millet. Bu iktidar bakimi kalacak sanıyorsun sen. Halk gücü eline verdiği gibi şamarı indirip tekrar almasını da bilir.

Bu arada ben öyle herhangi bir siyasi partiye mensup değilim. Ama Bu ülke insanına hakettiği iktidarı yaşatacak , bu Türk-İslam coğrafyasını tekrar adaletli bir yönetime kavuşturacak her vatanseverin arkasındayım. Bu BBP olu SP olur , bir başkası olur. Bizler adamın adamı değil Türk İslam davasının adamıyız.
O yüzdendir ki bazı arkadaşlar bizi sırff muhalefet olsun diye burda sanıyorlar.

Ozanın biri ne güzel demiş.

Zannetme ki bu adam, sırf elleri iğneler,
Ben benden olanlara neler söyledim, neler!
Neler çekti elimden, o oturan gölgeler!........ devamını yazmıyorum. Dörtlüğün bu kadarı derdimi izaha yeter sanırım.

B
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla