Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-25-2007, 01:55   #11
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart NELER YAPIYORUZ?NELER YAPABİLİRİZ?
Alıntı:
eses Nickli Üyeden Alıntı
şimdi yan gelip yatmak çok güzel mürselcim.rahat rahat saygı duymak lazım.necip fazıl ne güzel demiş
TOMURCUK DERDİNDE OLMAYAN AĞAÇ ODUNDUR diye sözüm meclisten dışarı sevdiğim bir cümle olduğu için yzdım şimdi bekir çoşkun gibi üstüne alınıp ülkeyi terk etmeye kalkmasın kimsede
zannedersem tekrar iktidara büyük bir güçle gelince teşkilatlarda bir rahavet oldu.ama asıl sıkıntı hala tam anlamıyla bir örgüt yapısı kurulamadı iktidar partisi olunca ve mazisi yeni olunca bunu tam anlamıyla yapmak cidden zor oluyor bu noktada genel mrkez çokta suçlu değil.ama yavaş yavaş birşeyler yapılmaya başladı.gençlik kolları olarakta eb aktif birimleden birisi hatta en aktifolanı üniversite birimiii bu çoğu ilde böyle
neler yapıldığına gelince biz eskişehir olarak şimdiden bir takvim çıkardık.önemli gün ve haftallar ile ilgili ona göre bir eylem planı hazırlıyoruz.onun dışında üniversitelerin akademik takvimlerine (eskişehirrde iki tane ünivesite var)
müsait olan zamanlarda konferanslar,seminerler,eğitimler, tarzında aktiviteler yapmayı düşünüyoruz.ama en önemli yapılması gereen çalışmaladan birisi kanımca teşkilatları eğitimi bunu bzde hala başaramadık ama diğer siyasi düşüncler kendilerini çok iyi yetiştiriyorlar ve donanım kazanıyorlar ama ak parti gibi güçlü bir partide hala bu bilgi noktasındaki eksikliği devam ediyor.aklınıza ne geliyorsa hitabet,beden dili, d,ksiyon,ab birliği orta doğu politikası,eğitim,maliye ne varsa bu noktalarda teşkilatların çok okuması tartışması düşünmesi ve kendilerini iyi yetiştirmesi gerekiyor.inşaallah olur.bunlar bildiğim şeyler değil sadece akılmda olan şeyler ukalalık olarak algılanmasın.
arkadasim ben mugla da okuyorum sizin de bildiginiz uzere mugla farkli bir yer ( bu arada mugla universitesi diye konu actim 1 hafta gecti bir kisi bile goruntulememis) onun icin her sehirimizde calismak dogruyu anlatmak gerek benim istegim tavsiyem ricam
hukumetimizin ve ya partimizin ve ya devletimizin politikalarina yonelik seminerler verilmesi..
avrupa birligi irak iran amerika ne oluyor neden oluyor neden irak a girmek girmemek bunun gibisinden
bu konuda olumlu olumsuz elestirilerinizi bekliyorum tesekkurler
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla