Bahsetmiş olduğum "hayat felsefesini forumlara boş post kasmak olarak belirlemiş" ler sadece karşı tarafta olmadığını görüyoruz =)
Onları ve böylelerinide sadece biz insan sınıfına koyuyoruz zaten. Sonrada mahalle ağzıyla siyaset yapmaya kalkıyorlar ya...
Neyse..
Hani beni tanımadan yorum yapılıyor ya? işte o ana bitiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve yüzümde tebessümler açtırıp duruyor.
Dalga geçmiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve her yanımı acıma hissi kaplıyor =)
Sonrasında koca bir "ahh" çekip yazık diyorum..
Biz burda insanlık dersi verirken araya bazı hırdavatların karışması yemeğe üşüşen sinekler havası katmış =)
Kaç defa dedim. Defalarca bende tartıştım diye. Forumlarından banlandım diye. Ancak anlamak için arka uzuvlarını kullananlar oldukça bizde böylesine papağanlaşıyoruz işte =)
Görmediğimiz tartışmalara müdahil olmamız ise zaten imkansız. Naparsınız sosyal sorumlulukları olan insanlarız. Hayat felsefemiz bazıları gibi forumlara boş boş mesaj kasıp kişisel egolarımızı tatmin etmekten ibaret değil =)
Hala böylesine boş boş mesajları ve ithamları tuz biber olarak görüp geçiyor, tınlamıyoruz =)
Tartışmaya girdiğim kişiler bellidir. Lütfen konu haricindeki ... yorum yazmasın. Yukarıdaki mesajım insan sıfatı taşıyanlara ve özellikle duyguseli hanımadır.
3. kişilere ne düştüğü ise hepinizin malumudur. İfşaya hacet yok. Lütfen 3.olunmasın!
Tartışmayı kendi açımdan burada bitiriyorum. Cevabı olanın özel mesaj yolunu kullanması ve konuyu daha fazla kirletmemesi istirhamımdır!
Konu Üç mevsim tarafından (02-10-2009 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir..
|