Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2009, 02:47   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet Kaya sempatizanı olan biri değilim... Fakat haklı olan yanları olan birini silip atmak bana akıl karı gelmiyor, "İnanca Saygı, Düşünceya Özgürlük" Diyen bir Ahmat KaYA... CHP zihniytinden daha zarasızdır bence...
O gece olanları dün gibi hatırlıyorum ve anımsıyorum... Ben Kürdüm Ve Hakkım olan dil ile Konuşacağım ve bunun ile şarkı yapıp klip çekeceğim diyen biri taşlanıyordu... yazıklar olsun sanatçıyım diyip taşlayanlara ... Sanatcı hasastır. Yıkıcı değil...
"Atatürk yolunda Türkiye! Bu vatan bizim, ellerin değil!”Birilerini ötekileştirenlere söylüyorum... Bu vatan bizim... Bu vatan Kürdün, Bu vatan Türk'ün bu vatan, Bu vatan için bir saniye bile kalbi atmış ve kanını akıtmış her kesin... Biz Biriz Biz Türkiyeyiz... Ve Yıkılmayız...
Aynen öyle...

Vatan hainliği yaftası o kadar ucuz bir mefhum değil. Ahmet Kaya hatalarıyla, doğrularıyla vatansever bir insandır. Son dönemde PKK ile arasına mesafe koyduğu biliniyor ama bazı faşizan baskılar ona bu ülkeyi dar etti. Oysa bu ülkede yaşamaya ve bu ülkede ölmeye hepimiz kadar onun da hakkı vardı..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla