Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2009, 03:31   #55
Kullanıcı Adı
yavuz-tr
izmir ekonomi üniversitesi - medya ve iletişim bölümü

öncelkle okulumuz bildiğiniz gibi vakıf üniversitesi. vakıf üniversitesi olmasına rağmen biraz zor. hocaların pek acıması yok. yani yatarım diyip gelen arkadaşların pek şansı yok ne yazık ki. bu arada ücret sanıyorum 12.000 tl

okulu burslu tercih etmek isteyenler olabilir, bende bursluyum ve mutluyum. zaten bu okulda burslu okumak ayrı güzel. aylık 300 tl para veriyor okul ve şehir dışından gelen arkadaşlarada yurtlarda ücretsiz kalma olanağı var. eğer yurtta yer yoksa da 200 tl ekstra para veriyorlar. yani normal şartlarda başka yerden burs alayım gibi bir çabaya gerek kalmıyor. yalnız hazırlıkta kalanlardan ve bölümde 2:00 ortalamanın altına düşenlerden burs hakkı geri alınıyor.

gelelim bölüme; zaten bildiğiniz gibi medya gittikçe önem kazanıyor ve tekelleşmekten kurtulma aşamasında. o yüzden aktif bir öğrencinin kesinlikle işsiz kalmayacağını düşünüyorum. zaten 2. sınıftan başlayarak son seneye kadar staj var. ayrıca eğitim dili ingilizce olduğu için belirli sınavlara girerek öğretmenlik hakkı da kazanılabiliyormuş yanılmıyorsam. bu konuda bilgim net değil.
yavuz-tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla