Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-25-2007, 04:16   #8
Kullanıcı Adı
subcomandante
Standart FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!
şimdi aktunahan öncelikle kendi söylediklerin çok güzelmiş gibi bana sataşma...
sen 7 milyon küsür insana boş kafa kafasız dedin sonrada ben bir anlık sinirle M.Kemal'e hakarette bulunan bir insana kolpa dedim diye kızıyorsun...
ayrıca o kişide istediği gibi cvp verirdi ama kalktı asılsız şeyler söyledi...
şunu tekrar söyliyim ben CHPli olduğumu pek çok kez belirttim hatta baykal karşıtı olduğumuda şimdi bekir çoşkun tarzındaki yazarlar akpli seçmeni aşşağılarken onlara duyulan tepki normalde chpliler kendileri için boş kafa denince reaksiyon ortaya koyunca kötümü oluyor?
ben kesinlikle ortalığı karıştırmak istemedim...
öyle bir niyetim olsaydı en az 10 kez yapardım...
haa bide kolpa dediğim için ve o gün sarf ettiğim bir kaç kelime sonrası uyarıyı aldım oturdum...
yalnız şu çok ilginç başbakan seçimden sonra ona oy vermeyenler :Ssize çok daha fazla hassasiyet göstereceğim. derken sizide anlıyorum derken bir akpli genç olan aktunahan önce bana yapmadığım bir şey için olmadık şeyler söyledi şimdide m.kemal için asılsız şeyler söyleyen birine hakaret edince bir akpli bir chpliye bu lafları söyler ama bir chpli bir akpliye hakaret edemez tarzında şeyler diyor...
bu UZLAŞMA ve DEMOKRASİ kültürüne hiç sığmadı...
Unutmaki sen bana o iftiraları attktan sonra ben sana nasıl müslümansın dedim çünkü iyi bir müslüman yalan söylemez değilmi veya iyi araştrmadan iftira atmaz...ha bundan dolayı çok içerlediysen özür dilerim kimseye islamı öğretmek gibi bir gayem yok...
birde şu var allah katında herkes eşittir ister akpli... ister chpli ister ödpli ister ibda-c'li olsun...kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir...
ben uyarımı aldım...
sende sırf biri akpli diye farklı bir görüşteki insana hakaret etmesini normal bulmamalısın...
ben sözlerinden bunu çıkardım yanlış anladıysam özür dilerim...
subcomandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır