Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-13-2009, 22:01   #37
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Yasin kardeşimin amacını anladım aslında.. Fakat bazı arkadaşlar nedense heves kırıcı yorumlarda bulunmuşlar..Hoş olmamış.. Evet medya takip ve bir çok yayın organı bunları takip ediyor ve kaydediyor..Ama Yasin'in demek istediği bunları bir araya toplayıp halkın eline dağıtmak,halkı bilgilendirmek..

Ben Yasin'in elindeki belgelerin sadece az bir kısmını gördüm mesela.. Ve inanın çok araştırmama,merak edip elimden geldiğince takip etmeme rağmen bir çok şeyi bilmiyordum onun vesilesiyle öğrendim..Benim gibi bir çok şeyden hala bi'haber olan insanlar muhakkak vardır..Bu belgeleri bir kitap haline getirmek yada özel bir site açmak bir çok kişinin bilgilenmesine vesile olacaktır.. Birçoğu unutulan bu belgeleri birarada görmek insanları dahada kızdıracak,daha iyi kavrayacaklar neyin ne olduğunu..Yani halkın iyice bilgilenmesi açısından güzel bir düşünce..

Yasin kardeşim tebrik ederim..Sen kimseye bakma kırma hiç hevesini..Güzel bir düşünce..Ve layıkıyla yapılırsa eminim işe yarıyacaktır..Elimden birşeyler gelirse yardımcı olmaya çalışırım..

selametle..
olayı saptırmaya gerek yok.. benim verdigim cevap konuyu açan şahsiyetin "bana ak medyanın veya basın merkezininde yakın tarihimizi kaydettiğini hazırladığını ispatlayabilirmisiniz.. eğer benim elimdekileri onlarda hazırlamışsa ve yayınlayacaklarsa o zaman bir sorun yok. ama ben elimdekinden başka biryerde olduğunu hiç sanmıyorum.
" cümlesi ile ilgilidir. Arkadaşımızın yapmaya çalıştıgı arşive dikkat ederseniz ilk cumlemde teşekkürümü ilettim.. ve onu eleştiren bir cumlem olmadı konuyla ilgili fikrini açıkladıktan sonra.. . Laf olsun diye mi yorum yazıyorsun anlamıyorum.. once bi okudugunuzu anlayın..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla