Konu
:
Bende herkesin hayal ettiği bir proje var ve hazır. Ama.....
Tekil Mesaj gösterimi
02-14-2009, 00:52
#
33
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
tek_hece
Nickli Üyeden Alıntı
olayı saptırmaya gerek yok.. benim verdigim cevap konuyu açan şahsiyetin "bana ak medyanın veya basın merkezininde yakın tarihimizi kaydettiğini hazırladığını ispatlayabilirmisiniz.. eğer benim elimdekileri onlarda hazırlamışsa ve yayınlayacaklarsa o zaman bir sorun yok. ama ben elimdekinden başka biryerde olduğunu hiç sanmıyorum.
" cümlesi ile ilgilidir. Arkadaşımızın yapmaya çalıştıgı arşive dikkat ederseniz ilk cumlemde teşekkürümü ilettim.. ve onu eleştiren bir cumlem olmadı konuyla ilgili fikrini açıkladıktan sonra.. . Laf olsun diye mi yorum yazıyorsun anlamıyorum.. once bi okudugunuzu anlayın..
Ben sizin yorumunuzu bana cevap verdikten sonra gördüm .. Öncelikle benimle düzgün konuşun..Laf olsun diye bu kadar uzun bir yorum yazmam.. Sizin yorumu görmemiştim ve sizden önce bir çok kişi özellikle özeldende kendisiyle tartıştığım bir arkadaşa mahsuben yazdım bunları ama üstünüze alınmış olacaksınız ki yalnızca siz cevap verdiniz.. Ne ile ilgili, cevap vermişseniz vermişsinizdir ben sizin yorumu görmeden ilk eleştiri yorumuna kızıpta yazdım çok fazla önemsemeyin kendinizi bence güzel kardeşim..
Bakın işte sonuca sizi gömemişim bile..
Bilip bilmeden kişileri eleştirip ağır konuşmayın..Okuduğunuzu anlayın(mış)
Okumadım ki anlamaya çalışayım..;)
Duygu'Seli~