tüm kardeşlere Allah ın selamını vererek başlıyorum esselamü aleyküm sitenize yeni üye oldum daha önce hiçbir siyasi siteye veya oluşuma üye olmadım sebeb hep bir oluşumun sonuna heba olacağım düşüncesiydi ama bu kararımı sayın başkan tayyip erdoğanının vermiş olduğu kavganın bir payesi olan davos çıkışıdır bu yüzden artık islam dini vagonunun bir ucunu tutmuş olan akp nin tüm yaptıklarını onaylamasam da şimdi düşüncem daha farklı en azından bunun benim düşünce çemberimin yetersizliğinin içinde kayboluşumun bana verdiği ufka ışığın önümü görmemde faidesinin olduğuna inanıyorum hoca efendi ise değerini şimdi ve önceden kazandıran farklı bir kişiliğe sahip olan yüksek şahsiyet bugüne kadar onu tanıdım tanıyalı (yani kendi açımdan) bir söz getirtmedim çünkü o bunu hak etmiyor en ufak dahi kötü atfe layıki değil o ki öyle bir insan ki peygamber denildiğinde ağlayabilen islam dendiğinde göz pınarları nahoş bir süzüntü içerisinde olan insan eğer bu nefs kavgasında bir yer var ise bende olmak istiyorum hepinizi saygı ve sevgi selametinde karşılıyorum Allahın selamı üzerinize olsun
|