Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım şöylede bir şey var ama benim tanıdığım ne kadar sp li varsa okadar çok asırı eleştiri yapıyorlarki yani anlatamam zor tahamül ediyorum ama hiç ters bişey demiyorum yaşınızı bilmiyorum hatırlarmısınız bilmem ama tayyip bey attan düşünce erbakan at okadar şerefliymişki üstündekinin ne olduğnu bildide attı demişti daha nelerneker sıralaya biliriz burdakilerinkin çok fazla anlatabildimmi bilmem
|
Olayı o noktalara taşırsak hiç içinden çıkılmaz.
Yine klasik bir AKP-SP itdalaşı izlerizki bunu ne siz, ne biz, nede ehl-i forum ister!
Çünkü gerçekten çok sıkıldık vede bıktık!
Bıktırıldık!
Metanet lütfen!
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı
klasik bir milli gorus holiganizmi versiyonu...
|
Yorumlarımı inceleseydiniz SP'li veya Milli Görüş'lü olmadığımı anlar, böylesine acizce yorumlarda bulunmazdınız!
Verecek cevabı olmayınca böylesi yakıştırmalarla çıkış yolu arama yoluna giriyorsunuz ama bu sefer sert kaya çıktı karşınıza! Böyle kıvırmalarla sıyrılmak yok!
Holiganizmin kimin sergilediği ise diğer konularda açıkca mevcut!
Haydi bakalım. Mesajlarımızı inceletmeyi öneriyorum! Bir sizin birde benim mesajlarım incelensin. Kim holiganizm sergiliyormuş, kim zehir kusmaktan öteye gidemiyormuş açıkça çıksın meydana. Varmısınız?
Cevap veremezsiniz! Çünkü yazdığınız nanelerin hepsini çok iyi biliyorsunuz. Provakatörlük yaptığınızın idrakindesiniz!
Konu Katil tarafından (02-15-2009 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir..
Sebep: eksik bold+kelime kayması
|