Konu
:
Numan Kurtulmuş AK Parti'yi bitirdi!
Tekil Mesaj gösterimi
02-15-2009, 23:33
#
55
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
muhammed.ikb
Nickli Üyeden Alıntı
faruk kardeşim hayret bir şeysin....şimdi merhum turgut özala olmayan şeyler atfettin ya da ben yanlış anladım..merhumun birleştirici özelliğinin onun olmadığı dönemde yok olduğunu söyledin değil mi??sayın başbakanın tek amacı cumhurbaşkanı olmak sanırım...Allah razı olsun ülkemize çok güzel hizmetlerioldu ama o çocukluk hayaline ulaşmak istiyor..hem ben sayın başbakanın partide ağırlığını fazlasıyla koyamadığını da düşünüyorum..öyle olsaydı şaban dişliler ali dibolar ıkar mıydı bu partiden...ya da anadolunun çeşitli şehirlerindeki yolsuzluklara ne demeli...açıkça söylemek istiyorum kabul etmezsin sen ama böyle giderse özellikle anadolu da umulmayacak darbeler alacaktır parti...vallahi böyle...ayrıca ben anap dedim diye sp li miyim..anladığım kadarıyla öyle dedin..sp olsaydım refahta da hırsız kesimin olduğunu yazmazdım...çünkü spliler yazmaz bunu..
Kardeş sen beni anlayana kadaaar...
Sen ANAP dedin diye değil. Merak etme neyin ne olduğunu idrak edebiliyoruz az çok. Takiyye yaptığının farkında değilim sanma. İzlendiğini bil. Açık verme bana bu yüzden! Olur mu?!..
Hırsızlığa da amma takmışsın.. O hırsız bu hırsız..
Dikkat et bizim kesimde saldıracak taraf bulamayınca bu hassas konulara kayarlar. Bana gelip kartel ağzıyla konuşma. Refah'ta ne hırsız kesiminden bahsediyorsun..
Bi çapını bilde konuş...
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul