Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-16-2009, 00:10   #58
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boşver sen rahatsızlığı. Çiğ yemeyenin karnı ağırmaz!
Takiyye en nefret ettiğim şeydir. Ne isen o kardeşim!
Bunu alınma üstüne!.

Ne ise..

Bana Refah'ı anlatma. Bi ''hırsız yaftası'' daha yapıştırırsan birilerine belgelerini getirmezsen benim sana karşı tutumum daha da farklı olacak. Bunu da bil.
evet kendi çapında haklılığın var...bugüne kadar iddialarda bulunanlar internet ortamına düşen sahte belgelerle yıllarca avuttu kendini..ama elahmdülillah uzun yıllardır içinde bulunduğum siyasette katıldığım her toplantıda konuşmacının da bilgisi dahilinde konuşmalarını kayederim...hırsızlık iddiasında bulundum doğru bunu yaparken belgelerin aslı var ben de..bu işin içinde olmayanlar beni anlamayacaktır..sen de anlamazsın bilirim...çok büyük bir dosya birikimim var..yararını çok gördüm...üniversiteden bazen öğrenciler ister araştırmalar için veririz...neyse konu o değil anladım ki bu forumda güven eksikliği var ve bunun büyük oranda nedeni de saadetçiler...sana son sözüm...karşındakine güvenini hissettir..bu çok önemli...

geçen haftaların ünlü bir sözü vardı seçime kadar unutulmayacağı iddia edilen bir olaydan hasıl olmuştu..davos olayından yani...ama o ateş o gün iddi ettiğim gibi çabuk söndü ve bugün mitinglerde tekrar o ateşi körüklemek için çalışmalar yapılıyor...o efsanevi söz benim için davos bitmişltir idi...evet öyle benim için de akpartiforum bitmiştir...bu forumda özeleştiri yapanlar saadetçilerden dolayı takiyyeci algılanıyor...özeleştirinin olmadığı her sistem de çökmeye mahkumdur...

hepinizi Allaha emanet ediyorum...özeleştirinin yokluğu canım Ak partime çok büyük zararlar verecek.kalın sağlıcakla...yolun düşerse boğaziçine kardeş beklerim çaya..seni tanıştırıım gençlerle..
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla