Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-17-2009, 14:13   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart CHP'den jet açıklama
CHP'li Gürsel Tekin ve Kemal Kılıçdaroğlu basında çıkan istifa haberleriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı. "

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kılıçdaroğlu:Adaylık süreci başlarken bu üçlü çok güçlü diye başlamıştık. Biz İstanbul'un sorunlarına kilitlenmiş durumdayız. Bu sabah bir radyo programındayken ekranda televizyonda son dakika haberi diye duydum. Sayın başkanı aradım. Şunu ifade edeyim: Biz 30 Mart'ta yeni bir sayfayı açmak için çaba harcıyoruz. Son gelişmeler hakkında isterseniz sayın Gürsel Tekin bilgi versin.

Gürsel Tekin: Özellikle bu seçim süreçlerinde bu tür sıkıntılar yaşanıyor. Ben İstanbul İl Başkanlığı yaptım. Ben örgütün olmadığı yerde bir hiçim. Bazı yerlerde bazı arkadaşların baskısı sonucu örgütlerin yol sayılması beni de çileden çıkarmıştır. Ben CHP İl Başkanı olarak öncelikle örgütümü ciddiye alırım. Bazı adaylarımızın örgütlerimize baskı yapması ve örgütümüzün de bana baskısı bizi bu noktaya getirmiştir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen sayın Belediye Başkanı adayımızla birlikte el ele birlikte olacağız.

Diğer HaberlerCHP'li Sevigen'den iddialara cevapAlbay Öz'e görevi ihmalden yargılamaDenizcilerimiz korsan avındaIMF ile görüşmelerde ilerleme varHatay'da patlayıcı bulundu"Türkiye ekonomisi krizde, AKP Hükümeti seyranda"CHP'de şok gelişme!Kütahya'da 5 şiddetinde deprem

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder