Tekin: Beni çileden çıkarttılar
CHP'li Gürsel Tekin'i istifanın eşiğine getiren tartışmalarla ilgili olarak CHP İl Başkanı Gürsel Tekin ve CHP İstanbul Başkan Adayı Kılıçdaroğlu bir basın toplantısı düzenledi ve baskıları doğruladı.
CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu gelişmelerin kendilerini üzdüğünü ama ilginin memnun ettiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu sözlerine ilgiden memnun kaldıklarını belirterek başladı ve İstanbul'un sorunlarına kilitlendiklerini ve onları çözmeye çalıştıklarını belirttti. Kılıçdaroğlu, "Sabah bir radyoda canlı yayında iken ekranda iddiaları gördüm. Sayın Başkan bir sorunu nedeniyle özel bir yerdeydi. Biz İstanbul'u almaya, sorunları çözmeye 30 Mart'ta yeni bir sayfa açmaya hazırız: Şu anda sorun çözülmüş durumda" dedi ve sözü CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'e bıraktı...
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Ben İstanbul İl Başkanı olarak başarılı olduysam bunu arkadaşlarım sayesinde başardım. İlçe Başkanı ve teşkilat arkadaylarım olmadan ben bir hiçim. CHP örgütünü yok sayamayız. Ama bazı Belediye Başkan Adayı arkadaşlarımızın bize yaptığı baskı beni çileden çıkartmıştır. Örgütümüzü hiç kimse yok sayamaz ama bu kadarına da dayanılamaz" dedi.
İstanbul'da seçimi kazanmak için çalıştıklarını belirten Gürsel Tekin, "İstanbul'da yeni bir sayfa açılacaktır. İnanıyorum ki örgütümüz de bu olayda bizimle birlikte olacaktır" dedi.
Gürsel Tekin soru almayacağını belirterek basın toplantısını bitirdi.
(Haber 7)
|