Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Valla, konuyu başlattım ancak kendi görüşümü dile getirmemiştim. SP derdim önceden. Ancak baktığımızda SP'nin mecliste adı sanı yok iken muhalifliği en üst düzeyde. Ve ana ve yavru muhalefetin dilinde.
BBP ise Muhsin başkan arada çıkışsa da hükümete hep haklı olarak oluyor o tavrı. Yani tamamen yapıcı bir muhalefet çizgisinde.. Ve dürüst, propaganda peşinde de değil. Bence Tayyip Erdoğan'ın -başka oluşumlardan- olup da tek varisi Muhsin Yazıcıoğlu'dur.
Bir yönden de partimiz gibiler, biz Saadet'in bağnazlığından çıkıp kendi oluşumumuzu kurduk, o da MHP'nin ırkçı (ve o da bağnaz) milliyetçiliğinden ayrılarak kendi oluşumunu yani Büyük Birlik'i kurdu...
Gittiği yol da asla taht aşkıyla süslenip bezenmemiş, çok efendi bir genel başkan Yazıcıoğlu..
Allah yar ve yardımcıları olsun.
(Ama şimdilik gelsin muhalefetimiz olsunlar yapıcı olarak, bizim miadımız miletin refah düzeyi dünya ülkeleriyle eşdeğer olup hatta her birini teker teker geçene kadar sürecektir.
Yani milletin de bizimde daha yolumuz çoook uzun...
Rabbim bizim ekibinde yardımcısı olsun.)
|
mustafa sarıgülüde unutmamak lazım, biliyorusnuz ki ak parti hükümeti hiç eleştiri yapmaktan çekinmiştir, eleştiriyi baykala yapmıştır, o yüzden mustafa sarıgülde bizden biridir onuda bizden sayalım.

;)