Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2009, 03:15   #42
Kullanıcı Adı
balbal
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Bir Kürdüm !!!
Hakkımıda savunurum !!! Davamı da !
Bu ülkede Kürt Vatandaşın Savucusu kim oldu ise PKK li olmakla suçlanmdı...
hemen yafta bulundu...
AbdulMelik FIRAT'a bile PKK'li olmak ile suçlandı ise .. Yok kardeş...
Bizim Derdimiz... Özgürlük ve Eşitlik...
Bizim İdeolojimiz MArks'a Lenin'e Staline'e Değil Hz. Muhammed'e Dayanıyor..

Kardeşim seni anlıyor ve Hassasiyetinide içtenlik ile anlamaya çalışıyorum fakat Rüzgara boyun eğme Her Zaman Adil DÜzen için Ol !!!
Saygılarımla...
Kürd olman benim için pozitif ya da negatif bir değer değildir. sana biri zarar verecek olursa
karşısında ilk duran yine - bir Türk olarak- Türk kardeşin olacaktır. buna emin ol. fakat senin hakkını savunan ne öcalanlar ne de ahmet kayalardır. bu konuda hemfikiriz sanırım. aksi takdirde milli görüşçü değil bir pkk sempatizanı olurdun. o yolun yanlış olduğunu sen de anlamışsın. Hakkın ve Halkın yanında oldukça elbet ben de yanında olacağım. bu ülkeyi seven ve bu milletin hayrını isteyen herkese özgürlüğü vermek boynumuzun borcudur. bunda kuşkun olmasın ;) kökenimiz ne olursa olsun ayrımcılık yapılmadan, hor görülmeden ay ve yıldızın gölgesinde yaşamayı, huzuru mahşere değin Türk milleti adıyla kaim olmayı ve adaletin daima timsali olmayı kendisine şiar edinenlerdeniz. Davanın adı 'milli görüş', o halde sana düşen olaylara milli bir açıdan bakarak daima milletinin ve adaletin tarafını tutmaktır. Böyle olduğu takdirde açık yüreklilikle söylüyorum ki ben de milli görüşçü olmaktan geri durmam. niyetinin halis olduğuna inanıyor ve bunun aydınlığında bu konunun kalp kıracak seviyeye taşınmasını uygun görmüyorum. esenlikle kal kardeşim...

Konu balbal tarafından (02-19-2009 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir..
balbal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla