Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet Kaya'nın istediği özgürlük, PKKnın istediği ile alakasız idi. Ahmet Kaya'nın istediği özgürlük, bugün benim dinim konusunda ülkemde istediğim özgürlüklerin bi benzeriydi..
O da bir 'ırk' gömleği giyilmiş haliydi..
Bunu herkes anlayamıyor işte..
Herkes PKK diyor, yahu kardeşim PKKlılara Edip Akbayramda konser verdi niye pna ses çıkaramıyoruz?.. Niye ses çıkarılmıyor?.. Çünkü o laik! Ört bas ediliyor o yönü!.. Ama Ahmet Kaya?.. Dinine bağlı, hatta annemin başından baş örtüsünü çıkaracak ele vururum diyecek türden bir müslüman!
Ve bu aykırılık bizim beynimize farklı yönlerden empoze ettiriliyor. Ve kısmende başarılı..
Kusura bakmayın, ben böyle her şeyde hain vs. yafatasıyla dolaşanlara cahil, bilgisiz gözüyle bakarım..
Bu forumda kürt olmayıpta kürtlüğü bu kadar savunacağım da aklımın ucundan geçmezdi..
Hepimiz kuyruğumuza basılınca haktan hukuktan özgürlükten dem vuruyoruz. Empati yahut diğer ezilenleri görme yetkimizi almışlar eimizden..
|
Dini bütün birisi olması, Vatan haini olmayacağını göstermez. İster dini bütün olup Apo'nun posterlerine ister dinsiz olsun Aponun posterlerine şarkı söylesin.Banane onun annesinin başındaki örtüye elini uzatan mı varda bunu söylüyor.Bunu dini bütün insanları kendine çekmek için söylediği kesin. Dini ortaya atıp kendi sefil düşüncelerini sinsice empoze etmek çok daha büyük bir zırvadır.
Ayrıca bu adamların yaptığı hak özgürlük aramak biz yapınca gerçekten faşist oluyoruz. Yahu sizin bu tutumunuz yüzünden o kadar çok şeye göz yumuyoruz ki. Benim Resmen bir Diyarbakır belediye başkanının çıkıp Bugun Tv açtık yarın ismimizi de kabul edeceksiniz, Bağımsız kürdistandan söz etmesi, türkiyenin ulus devlet kavramını tartışmaya açıp kürtleri ayrı tutan konuşmaları hepsi bölücülük ve kanıma dokunmakta. Bu saçma tutumunuz bu adamlara daha çok cesaret vermekte ve ne desek ilişmiyorlar mantığını getirmekte. Bu insanalr 1000 defa tutuklanmamasına şaşırıyorum .Direk siyaset yasağı getirilmesi gerekir.
Kürtlerin hakkını savunacak olan varsa bu sadece demokratik yollarla günümüzde ise ak parti sayesinde olabilir. Bölücülükle, Terörle hiçbir sonuç alınmaz. Terör yapmasan bile bunu yapanlara hain diyemeyen hatta mücadelelerine saygı duyduğunu söyleyen bir Apo ya hain diyenlere de cahil bilgsiz gözüyle asla bakamazsın baktırmayız.