Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2009, 21:30   #2
Kullanıcı Adı
türk ocağı
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

--
Yazı, bir MHP forumunda özeleştiri yazısı olarak verilip büyük tepki almış, ancak bir açık yüreklilik örneği gösterilerek yazılan yazı kısa süre de tüm siyasal olmayan forumlara da yayılmıştır.

Bayağıdır rastlıyordum,bilgisayara kaydetmiştim öylece duruyordu foruma da aktarayım dedim. MHP'nin son halini gördükçe bu yazıyı okur dururdum...
Yazıyı hazırlayan benim...

Amatör bir çalışma olmuştu ancak gerçeklerin gün yüzüne çıkması baya yayılmasını sağlamış anlaşılan...

1999 da var gücüyle mhp için çabaladığımız ve seçim zaferinin sarhoşluğunu daha ilk günlerde hayal kırıklığına bıraktığımız o günleri asla unutmayacağız.

Utancımızdan sokağa çıkamadığımız günleri asla unutmayacağız. Orada yazılanların acısını ciğerimizde taşıdık.

Ve o günden beridir ülküdaşlarımızı uyarıyoruz. Vallahide billahide ülkücülük bu değil diyoruz. Israrla aynı yönetim ve aynı anlayış içerisindeki bu partiyi destekleyen ülkücülerede(!) sadece acıyoruz.

Bütün bunlara rağmen bu parti hala ülkücülerden oy istemektedir. Böyle bir komedi sadece bu ülkede yaşanır sanırım.
türk ocağı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla