Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadaşım, plak neyse albümde odur. Lütfen, bırak şu tuhaflığı. Az önce albüm ve plak olarak istedin. Açıkçası plak yerini anlayamadım pek o yüzden ALBÜM olarak verdim, bunun kasetliğini felan geçelim. Hani uğraşmasam, bilmesem bu albüm felan işlerini yutardım heralde bu ayak oyununu..
Ruhi Su derneği felan... Adam burada da kürtçe yapacağım her şeyi dediği yoktu ki zaten. Bi, albümüme kürtçe parça yapacağım, bir de klip çekeceğim dedi diye linç edelim. Sonra diyelim niye yapmadın şu arada bu derede..
Olmaz ki böyle..
|
kardeşim sana açıklama yapmayacağım ,yutturma meselesine gelince anlamak istediğin gibi anlamaya devam ediyorsun burada tekrara girmeyeceğim.Yazdığım çok açık.Ama Mevlanın dediği gibi "hiç kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz."
"Çatal fırtlama meselesi salt "kürtçe " klip meselesi deği! O günlerde Ahmet kayanın " düseldorfta söylediği "geliyor p.ç T.C askeri" Şarkısı vardı.Bu da yetmezmiş gibi.Vanda PKK lılar tarafından kaçırılan Askerler hakkında burada yazamayacağım sözleri medyaya yansıdı.Ordu ilnde valilik Tüm kasetlerini yasakladı.Halk da infial meydana geldi..Olayların perde arkası var, yani durduk yerde olay çıkmadı. Ha şunu iddia edebilirsin orada ki sanatçılar popilizm yapmış falan dersen bir ölçüde anlarım .Ama durduk yerde çıkmadığını bilmekde yarar var.Biz oturupda insanları karalama/ iftira atma meraklısı değiliz...