Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Konu başlığı ile alakasız, haber ile uzaktan yakından alakası olmayan yorumlar ile milliyetçilik yapayım da milletde görsün tutumumu edasında olanlar... (ONUNCU YIL NUTKUNU OKUYAN ÇAKMA'LAR)
Hani Ahmet Kaya adı geçmiş ya hadi top tüfek saldıralım, ezberler kuvvetli ya aynısını döktürelim havası..
Millette görsün milliyetçiliğimizi yahu! Ayda benim dediğim yıldızda benim dediğim edasında kişilikler!..
Sanatın s'sinden anlamayıp sanatçıların sanat derecesine anlam katmaya çalışanlar..
Kartelce yaşayanların öttürdükleri düdükleri ağzından çıkarmayıp onların emelleri doğrultusunda milliyetçilik yaptıklarının FARKINDA olmayanlar...
Hadi MHP vs.lileri geçtim.. AK Parti'liler nasıl bu kafada anlamıyorum. Nazım Hikmet gibi birine iade i itibar verildiğinde neden sesinizi çkarmadınız?.. Neden gelip milliyetçilik taslamadınız?..
Basit çünkü, milliyetçiliğin bu yönü daha çok değer görüyor, itibar kazandırıyor evet..
Hadi bakalım. Ahd-u Emân'ı çekende ben! Yorumumun rengine bile dokunulduğunda 'yaaaa' deyip başkaldıracak olanda ben. Gerisini de kendim düşünüyorum!
Milli şovenler de istedikleri gibi gözlerinden, kulaklarından solusunlar! .
|
Bak yine çakma falan diyerek terbiyeni ortaya koydun. demek ki sen fikir alış verişi ile polemiği ayırt edemeyen bir zihniyete sahipsin. biz de buna göre konuşuruz. ak partililer ahmet kayaya özgürlük savaşçısı diyecekse bu ülkede biraz zor bulursun sen ak partiliyi. ayrıca ak parti senin tekelinde mi ki herkesin ne düşüneceğini sen belirliyorsun. sen ey klavye kabadayısı, önce sanatı - milliyetçiliği öğretmeyi bırak da ilm-i edebi öğren. sanatı da nakış nakış biliriz biz milliyeti de. kimsenin milliyetçiliğimizi ya da sanatseverliğimizi görmesine muhtaç değiliz. öyle olsa foruma rumuz ile üye olacağıma senin gibi adımla olurdum. reklama falan ihtiyacımız yok. hakiki fikirlerin reklama ihtiyacı yoktur. senin gibi meydanı boş bulup bol keseden üfürmeye de.ilk baştan beri senin de iyi niyetli bir forumdaş olduğunu düşünmüştüm ki böyle düşündüğüm için yazıklar olsun bana! söylecek söz bulamayınca hemen saldırıyorsun ki bu aciz zihniyetidir, ki bu ch zihniyetidir. 'milli şovenler'miş buna gülünür işte, milli olmayan şoven mi var ki milli şovenler diye kendi ayarını belli ediyorsun. Ahmet kayayı beğenmemek şovenlikse BEN ŞOVENİM arkadaş. bundan da gocunmam. ay da benim yıldız da demem. hilal de bizim yıldız da bizim derim. ama sen kabul etmezsen o senin zilliyetindir.
bize yakıştıramadığın milliyetçilik sana kaldıysa ağlamak zamanıdır milletim için.
bize yakıştıramadığın sanat sana kaldıysa ağlamak zamanıdır sanatım için.
bize yakıştıramadığın ak parti sana kaldıysa ağamak zamanıdır ak parti için.