02-20-2009, 04:35
|
|
|
Alıntı:
balbal Nickli Üyeden Alıntı
yazdıklarınızı elbette tamamen okuyorum, bilhassa pür dikkat bir şekilde. zaten gideyim de şu faruk arslana çatayım gibi bir derdim yok. konuyu saptırmak gibi bir derdimin olmadığı gibi. fikirlerimiz uyuşmaz, eyvallah. makul ölçülerde fikir paylaşımında bulunmaktır bizim amacımız. üslub bozulursa biz de bozuluruz elbette. nabza göre şerbetimizi sunarız. çiğlik hamlık meselesine gelince üslubu bozuk olanın karakteri de çiğdir vesselam...
|
Tekrar diyorum, zülfiyare dokunmamıştım!
Ve söz, diğer sözden ayrı yerlere değinmeyip adaba üsluba kayıyorsa orda bi konu değişikliği isteği sezer öyle davranırım ben. Yani bu budur zaten.
Mesela forumda çok gördüm, ne zaman bi tartışma olsa bir taraf hep sıkıştığında üsluba değiniyor. Yani çok ilginç, bu hep böyle oluyor.
Ama kusura bakmayın karşıdaki her zaman sizin istediğiniz şeyleri söylemeyebilir. E adaptan olmazsa ayrı tabii ama istediğimizi duymayınca bunu evirip, çevirip şurdan burdan üsluba vurmakla tartışma olmaz. Fikir ayrılığı da böyle olmaz.. Bi anlaşmamazlık sözkonusu ise burda ilk şart karşıya adap bekçiliği değil ziyadesiyle anlama ve kavrama olmalıdır.
E varsa bi yorum boyunca aşağılama, hakaret, küfür vs. orada dur deriz tabii. Ama böylesi, hemde anlamından saptıracak cümle, kelime makaslarlarıyla böyle amaçlar anlaşılamaz..
Yada benim naçizane bildiğim bu! ..
|
|
|