Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2009, 14:59   #22
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
7-0 olmuş veya olmamış ama siz o günleri görebildinizmi 6alata5araylılar hayır.
Ama 6-0 lık tarihi maçı ben gördüm sizde gördünüz.Ve hatırlamak ta istemiyorsunuzdur biliyorum .
7 - 0 olmuş adam olsan sende kabul ederdin hemde bak 7 kişi ile 7 - 0 olmuş tarihede geçmiş , devekuşları gibi kafanı toprağa gömerek gizleyebileceğinimi sanıyorsun :D boşuna ilizyon yapmaya çalışma f5 li..

ben o sezonu hatırlıyorum, ligi 7. sırada bitirmiştiniz , malatyasor bile o sene UEFA'ya gitmişti 6. bitirip ama Ortegalı, Washington lı fenerbeşçe 7. sırada bitirmişti ligi :D şamiyonlar ligine gidemeden elenmişti, daha Türkiye kupasında 1. maçta Konyaspora elenmişti, yunan takımından 4 gol yiyip UEFA'da elenmişti..o sezonu hatırlamak isterim bir daha f5 lilerin ne kadar kansız ne kadar rezil bir takım olduğu görülsün anlamayanlar anlasın diye..6 - 0 yendiniz ama sahaya atınığınız su şişeleri patlayacıları yumurtayı atarak yendiniz..o maçta mufit erkasapın başı yarılmıştı, hasan şaşa yumurta atılmıştı..ümit davala sakatlandığında saha kenarında tedavi ettirilmedi üzerine atılan maddelerden..halbuki o seneden önce gs f5 tribün liderleri arasında dostluk kurulmuştu ama işte kansız olduğunuzdan gevurdan beter olanları yaptınız öyle yendiniz..sonra olimpiyatta 22 yıldır alamadıınız türkiye kupası finalinde neden f5 oldunuz çünkü kadıköydeki şartlarınız yoktu elinizde...

sonuç olarak 7 - 0 devekuşu beyinli olmayan herkes görüyor merak etmeyin

5 ATANA KUPAYI
6 ATANA BABAYI
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla