02-20-2009, 21:45
|
|
|
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı
ben kürtleri iyi insanlar sanardım..seni görünce bu düşüncemden dolayı pişman oldum..artık kürtlerden de nefret ediyorum..hepiniz böyle misiniz!!!
|
Yuh be ArkAMDAN NELER SÖYLEMİŞSİN...
Kötüsöz Söz Sahibinindir...
Hani Kürtler Kardeşindi...
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı
ben de kürtlere bi saygısızlık yapmadım..kürtler de bizim kardeşimizdir!!ama O şerefsiz, ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e hakaret ediyordu!..ATATÜRK E hakaret eden o şerefsiz, masum bir kürt deil,bir PKK lıydı!!!saygılar!..
|
Bu neyaman Çelişki...
Bak BEn şimdi KAlkıyorum buraya Benim Mustafa Kemal'e ettiğim bir hakareti koy helal olsun....
Sen Mustafa Kemal'i nerden bileceksin Sen Anlamazsın Mustafa Kemal'i olsa olsa Mustafa Kemali Kullan zihniyetten öteye geçemezsin...
Sen, Giovanni Gentil'i, Benito Mussolini'i, Adolf Hitleri'i Tanırsın... Onlardan öteye gidemezsin... Bırak mustafa KEmal'i Sen Irkçılığının Oranını Ayarlayamayan kendine hakim olamayan kişilik sorunlusu bir birisin...
ettiği hakaretleri ÜZerime dahi Alınmıyorum...
Bu vatan Bizim,
Senin Eline verecen silahi Yollayacan Hırat'a Orhan Pamuk'a siz değilminiz Etimolojlik kavramlar üzerinde siyaset yapıp dosta düşman bizi rezil eden ... Siz Ne anlarsınız Mustafa KEmal'den...
Siz Boş bulduğunuz alanda Milliyetçilik naraları atarsınız...
Ama Biz Dindar ve Bu vatanın bağımsız bütünlüğü korumaktan çekinmeyecek insanlar hiç bir yere gitmeyecek... Biz gidelimde Nacizane Vatanımız Size mi ? Kalsın... Mustafa KEmal " diyorki; Vatan Toprağı KutsalDır... KAderine Terk Edilemez " Bu vatanı sizemi bırakalım ?
Bu saatten Sonra sizin bu hakretlerinize Göz yuman Forum yönetiminede Sesleniyorum... Bu konuda Tarafsız değil.... Taraf olun Ükenin Faşizimde ÇEktiklerini Hatırlayın ... Bu hususta Kürtlerden Nefret Ediyorum diyen Onlarca Hakareti kendine yakıştıran
....
Konu Üç mevsim tarafından (02-21-2009 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir..
|
|
|