Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı
haydaaa!!buyur burdan yak !! yav anlayıp anlamadan konuşmayın lütfen....ben ona kürt olduğu için deil TÜRKLERE hakaret ettiği için o lafı söyledim...tekrar ediyorum, ben ona kürt olduğu için TÜRKlere hakaret ettiği için ''pis terörist'' dedim!..ayrıca o arkadaşımız TÜRKÜM demiyo .. o ulu önderimizin ''ne mutlu TÜRKÜM diyene'' lafını ''ne mutlu kürdüm diyene'' ye çevirerek resmen ATATÜRK le dalga geçiyo!!..hadi ona da bişey demedik diyelim!..adam TÜRKlere hakaret ediyo!!!lütfen bu konu hakkında bilip bilmeden hakkımda olumlu ya da olumsuz eleştiride bulunmayın!..saygılar...
|
Kardeşim neyi kanıtlamaya çalıştığını anlayamadım. Mesajları baştan sona okudum. Allaha şükür anlama kapasitemde bir problem yok. Biraz daha sakinleş ne bu şiddet bu celal yahu? Haklı olsan dahi bu tavrından dolayı haksız duruma düşüyorsun. Ben de arnavutum. Ne yapıcaz yani ? Türküm mü diyecegim. Ama Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorum ve bunun gerektirdiği kurallara göre yaşıyorum. Bu kadar. Uzatmanın ve bu kadar huzursuzluk çıkararak insanlara hakaret etmenin kalp kırmanın ne anlamı var.. Burası AKPARTİFORUM.. Diğer forumlara benzemez.