Öncelikle bu eski bir yazı, mal bulmuş mağribi gibi alınıp koşulmuş.
Bu sivri ve bölücü haberlerin hiçbirimize faydası yok arkadaşlar. İsra Haber ve Nureddin Şirin bunu hep yapıyor, daha önce de Ünal Tanık'ın yazısına takmıştılar. O yazıyı biz burada açıklamıştık.
Bir kez daha çıklıyorum:
Ünal Tanık o yazısında Hamas'ın sadece silahı düşündüğünü, böyle yaparak halkının kırılmasına sebebiyet verdiğini, Hamas'ın bu tavrının israil'e yaradığını, Hamas'ın daha geniş düşünmesi gerektiğini anlatarak Türkiye'nin işlediği Dış Politika ile Filistin Halkına Hamas'tan daha çok yararlı olduğunu ifade ediyor. Nureddin şirin olayı abarrtı abarttı ve hoş olmayan boyutlara taşıdı.
Nureddin Şirin ve İsra Haber bu yazı üzerinden de aynı saldırganlığı yapıyor. Bunlar yakışıksız şeyler. Herkes, Nureddin şirin ve İsra Haber gibi düşünmek durumunda değil.
Benim kanım; Yaşar İliksiz bu yazısıyla biraz fazla abartmış, Türkiye'de iyi Yahudiler de olduğunu, bunları düşünmemiz gerektiğini, topyekün boykot yaparsak bunların da zarar göreceğini anlatıyor. Ben istisnalar üzerinden kaideyi bozmaya çalışmak olarak gördüm bu yazısını. Ama Nureddin şirin'in tavrını da çirkin buldum açıkçası. Haber 7'ye böyle saldırmaya devam ederse kaybeden kendisi, kendi saygınlığı olur.
Konu Üç mevsim tarafından (02-21-2009 Saat 09:09 ) değiştirilmiştir..
|