Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-22-2009, 16:44   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
tsira35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen seçimde gümüşhaneli bir aday göstererek Trabzon halkıyla dalga geçen akp bu seferde aynı hatayı yapıyor. Trabzon affetmez rizeli tayyip akıllı ol.
Ne diyorsun arkadaşım sen ya.. Ne Gümüşhanesi ya.. Mazhar Yıldırımhan Trabzon Bld Başk Yard idi. Trabzon Çaykaralı.. Nerden çıkar bu yalanlar yanlışlar, kim uydurur bunları fesuphanalalh ya.

Bak çok yazdım bunu bir sefer daha yazıyorum. Geçen seçim burda AK Parti'den aday olmayı bekleyen biri vardı. Osman Abanoz isimi, şehirde çok fazla tanınıyordu. Onu aday göstersek %95 kazanacaktı... Evet aynen böyleydi. Ama bir sorun vardı, bu kişi liyakat sahibi biri değildi, bu kişi halk tabiriyle piyasa adamı idi. Bu kişi için Zübükzade filmindeki Zübük desek yanlış olmaz. Nitekim aday yapılmayınca CHP için çalıştı. Biz sırf kaypaklık yapmamak için seçimi kaybetme riskini dahi göze alarak bu kişi yerine dürüst, temiz, başarılı birini aday yaptık. Maalesef kaybettik.. Ama onurlu duruş sergiledik.

Atıp tutuyor millet. Ünal Tanık Haber 7'de yazdı Trabzon seçimini, TRabzon'daki durumu Fakıbaba olayını bezetti. Oysa tamamane alakasızdı. Ona sert bir e-posta yolladım. Keşke zamanında yazsaydın diye cevap yolladı. Bilip bilmeden konuşmayın kardeşim. Tsira bunu hep yapıyorsun, Trabzonlular iyi ders verdi oh vs diyorsun. Çok ayıp ediyorsun. Ünal Tanık gibi özür dilemek zorunda kalırsın sonra.

Şimdiki adayımız ise Cumhuriyet tarihinin parmakla gösterilecek müsteşarlarından biri. Bir müsteşarın hayal dahi edemeyeceklerini o başardı. Sağlık Bakanının abi dediği bir insan.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla