Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-25-2009, 03:09   #27
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
hayati5068 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
toprağı serpilmiş yada hala genel seçimlerin zafer sarhoşluğu etkisinden kurtulamamış.hiç bu kadar halktan kopuk bir yönetim görmedim
daha siteye yeni üye olmuşun..ilk işin eleştiri ve bilmeden hakaret..sen açık konuş ve açık söyle ..önce kımsın nesin,nerelisin,niye eleştiriyorsun,ak parti nevşehır il teşkılatı 3-0 yapmadımı hemde oylarını artırarak ve eleştirin ne ise açık söyle bizde bilelim..

ben yokken bazı virüsler ak parti il yönetimine laf söylemeye kalkmış..ama olsun arada bazı virüslerd olacaktır..geçmişte başbakanımıza yanlış yapan vekil ve yöneticiler,,bizim seçimle gelmemize rağmen ve oylarımızı katlayarak nevşehırde 3-0 yapmamıza rağmen hala eleştirmeyi kendilerine yakıştırabılıyorlar..
tabıkı eleştırılere şahsım ve arkadaşlarımız açığız.ve kendimize ders çıkaracağız...ancak olumlu bır eleştiri değilde iftira olunca ister istemez bizde tepki koyacağız..bu bızı eleştiren zat somut bır eleştiri yaparsa bizde hatamızı görür ders çıkarırız..

halktan kopuk bır yönetim diye bıze söylemesi bence iftiradır..çünki daha önceki yöneticiler dahada kopuktu..oysa biz il yönetimi olarak vekıllerimizi her hafta bır kişi nevşehırimizde nöbetçi olsun kararını boşuna almadık..ve göreve geldiğimiz gunlerden bu yana her hafta vekılımızın bırısı halkın dertlerini dinlemekte ve çare bulmaktadır.

hal böyle olunca bazı haset insanların,kaybedeblerin,,ve ak partiye layık olmayanların yıkılması içten bile değildir..ben şahsım adına eğerki layık değilsem bu gun bırakırım çünki biz ak partinin en üst seviyelere gelmesinde katkısı olanlarız.başbakanımız nevşehıe özellikle teşekkur etti..beni hiç bir seçim yalnız bırakmadınız dedi..hatta diyarbakırda bile nevsehiri överek sözlerine başladı..hal böyle iken lütfen bızlere ak partiliyim deyipte..! nevşehırli olupta..! iftira atmayınız
eğer bır sorun varsa yanlış varsa düzeltilir..biz ak partiyi nevsehırde kaybettirirsek ..yada oyumuz düşerse değil..oyumuzu artıramaz isek o zaman eleştirin bizi..ben şahsım adına hemen görevi bırakırım..çünki benim liderim tayyip erdoğandır...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla