Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-25-2009, 13:46   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi Bu Bilgisayarımda Yok... Olsa Koyacaktım !!!( ampülleri kapama vakti Diye idi Galiba )Benim Rapla uğraşan arkadaşlarım var kadıköyde boğanın orda sütüdyoları var.. Oyüzden biraz bilgim var .. Onların pcde dinledim Feat olarak girmişlerdi...
KAdı Köy Acil Hiçte senin dediğin Kadar Besleme Falan Değil, Oradan Sansar' Fuat, Doğa, Ramiz, Hatta Olimpos R. bile ordan doğdu hepsi oradan geçti ...Bide Tabi Ayben Ama arkadaşlarım dahil hiç bir rapcı onlaı sevmez onlar lüks içinmde yüerken diğerleri sürünüyo .. kıskanclık
tabi bence...
Konumuz değil ama, kıskançlıkla alakası yok, stüdyolarında herkes kayıt alabiliyor belirli bi ücretle.. De o oluşuma en büyük katkıyı sağlayan Ceza idi. En büyük maddi desteği o verdi, sahnelerde back vokallerini hep o oluşumdan seçti. Çıktığı konserlere hep o adamları da çıkardı. İş böyle yürüdü onlar da öyle nam saldı olay bu yani..

Fuat'ın Ramiz'in felan ordan doğduğu yokk.. Fuat onlardan çoook eski, Ramiz'de Kadıköy, yani Anadolu değil değil Avrupa yakasında gelişti. Halen de öyle..
Doa'da popçu zaten.. Ceza ile bi şeyler yapmaya çalışmıştı işte o kadar. KA ile alakası felan yok..

Yani uzak da değil, benim de stüdyo Üsküdar'da. Yakın Kadıköy'e.. Benim de bu kadar içli içine bilmem anormal olmaz değil mi
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla