Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-26-2009, 00:54   #30
Kullanıcı Adı
düşünceli
Alıntı:
SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu saadet niye bu kadar geriledi acaba biz öz eleştiri yaptılarmı bunun suçlusu erbakan değilmidir imam hatiplerin kapatılmasının altında eski partim saygı duyduğum bir insan olmasına rağmen sayın erbakanın imzası varmıdır yokmudur yok asker müdahake etti yok sıkıştırdılar benim anlayacağım cevaplar değil biz meclise erkek adam diye gönderdik ürkeklerin cezasını halk kesiyor zaten imzayı atacağına arkadaş ben millete dönüyorum dese idi koltuk secgisi ağır basmasaydı şimdi saadet partisi nerde olurdu ak parti diye bir parti olurmuydu saadet kendini bitirmiştir bu saatten sonrada dirilmesi mümkün değildir ölü dirilmez arkadaşlar erbakan hoca gibi saadetinde işi bitmiştir yazıkkı tarih bu ülkede tayyip gibi ...iki okka çeken bir başbakan nasip etmiştir bize onun için DURMAK YOK YOLA DEVAM onun için halkın partisi AK PARTİ dir saadetli kardeşlerime de kendilerine bir öz eleştir yapıp bir silkelenip at gözxlüklerini atıp kendilerine gelmelerini tavsiye ederim bu rüyadan uyansınlar kendilerini kandırmasınlar
SANIYORUM BUNUN SUCLULARI SENİN GİBİ DÜ ŞÜNENLERDİR ZİRA ERBAKAN KENDİNİ BU MİLLETE VAKFETTİ SEN VE SENİN AKP EN BAYKALLA HOROZ DÖVÜŞÜ YABMAKDAN BAŞKA HANKİ BEDELİ ÖDEDİ
düşünceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla