Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 02:11   #64
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ARKADAŞ BAK KOPYALADIĞIN HABERDE DE VAR NUMAN KURTULMUŞ GANİ ŞAVATA NIN YÖNETTİĞİ GALA FİLMİNE GİTMİŞ VE BEN EMİNİMKİ NUMAN KURTULMUŞUN MANKENLERDEN HABERİ YOK SENDE İ SIRF ÇAMUR ATMAK İÇİN YAPIYORSUN YAPMAYIN BÖLE
BAK AKP NİN GENEL MERKEZ BİNASINI RUS MANKENLER AÇMIŞTI SEN KONUYU AÇMASAYDIN BEN DEMEZDİM BİLE
NUMAN KURTULMUŞ PIRIL PIRIL BİR İNSANDIR ONUN HAYATINI ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM
SAADET PARTİSİNİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR
'HZ MEVLANA NE OLURSAN OL GEL'

Yaa hadi diyelim ki tuğba özay açılım değil... peki cankaya adayınız da mı açılım değil... ;) sence tuğba özaydan ne farkı var... ;) ikide bir diyon AK PARTİ binasının açılışına rus mankenler katılmış tamam da bunu inkar eden de yok bundan rahatsız olanda yok... biz herkese açığız... sen konuyu anlayamadın ben diyorum ki hani o bitmeyen davanız var ya işte o dava amacından saptı sen diyosun AK PARTİ binasının açılışında rus mankenler vardı al sana lahana turşusu... biz zaten açığa da açığız kapalıyada... ama sizin davanız hakka hakka olan dava açıktan geçmez... ama hala bu konuyu anlamıyorsunuz... tekrarlıyorum sizin dava dediğiniz şey buysa vay haline o davanın... ve ekliyorum amacından sapan ülkücülerden farkınız kalmamıştır... yazıklar olsun bu davaya ve davayı bu hale getiren zihniyetinize...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla