03-03-2009, 04:13
|
|
|
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı
"Bizden olan kim olursa olsun iyidir. bizden olmayan kim olursa olsun kötüdür " mantıgıyla devam edildigi sürece saadet partisi % 2.5- %3.5 arasında gidip gelmeye mahkumdur.
O gunleri ne cabuk unuttunuz..Ne cabuk unuttunuz evlerinizdeki Şevki Yılmaz'a ait vhs video kasetler.. Ne cabuk unuttunuz bi komşuya toplanıp diger komşulara Şevki yılmaz Hocanın konuşmalarını seyrettirdiginizi..
En ufak bir eleştiriden sonra hemen iki yüzlü ilan edildi.. sizin Müslümanlıgınız bu mudur....?? inanılacak gibi degil..
|
: ))
siz derslerinize iyi çalışmamışsınız,bence forum yönetimi acil toplanmalı siz akp li üye kardeşlerim için bir bilgi paneli oluşturmalı..
en azından doğru okuyup doğru anlamak için bunu elzem gördüm...
sadede gelirsek...
benim yazımdan o mana çıkmaz kardeşim,bilakis ben yanlışı babamda söylese karşı olmak gerektiğini,doğruyu ise bir papaz bir çocuk bile söylese kabul etmek gerektiğini söyleyen biriyim,yanlış anlamışın genç kardeşim: ))
sonra insan hep yanlışlarla dolu olurmu?
şevki yılmazı düne kadar evlerde dinletiyor isek haktan yanaymış,dinletmişiz,
bugün ise söylediklerini tasvip etmemişiz,çünkü onlar dün söylediklerinin aksine konuşmaya başlamışlar,bizde onları reddetmişiz bu suçmudur?
bizler değişip dün dinlettiklerimizi bugün reddetmemişiz
bilakis onlar dün söylediklerini bugün yalanlamışlar,böylece sorgulanması gereken bizler değil şevki yılmaz gibi şahsiyetlerdir...
öyleya ne olduda dün inandıklarına bugün küfreder hale geldiler: ))
ve yarında başka birşeye inanıp size söylediklerine küfrederlerse ne yapacaksınız: ))
yanar döner insanlardan çekinmek gerektir efendi kardeşlerim
amman dikkat...
|
|
|