Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 19:15   #8
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Hayır gelmemeli,öncedende olduğu gibi bu yasaya her zaman karşıyımdır.
Vatana hizmet etmenin bedeli olmaz ,Bu bir adaletsizliktirAskerlik Türk'ün kanında vardır bundan kaçana ancak vatan haini denir.Vatan için askerlik yapanlar ,bedel biçilip de askerliğini para karşılığında yapanların askerliğinde gözü kalır.Göz kaldığı için de elde edilen bu paradan ülkeye hayır da gelmez.
Bastır parayı al teskereyi,garibanlar aylarca çök kalk yapıp geceleri soğukta vatan için nöbet tutarken,parası pulu olanlar
parayı bastıracak bir ay askerlik yapıp sıcak yuvalarına dönerek sözde askerlik maceralarını anlatacaklar.

Hatta birbirlerine askerlik maceralarını anlatırken ya sen hangi bölükte yaptın askerliğini diye soranlara ben ikinci cukka bölüğü birinci takım üçüncü mangır eriyim diye başlarlar birbirlerine maceralarını anlatmaya.Hatta nasıl taktık ama 15 aylıklara hala askerliği bitireceğiz diye uğraşıyorlar Allah bilir şu anda nerde nöbet tutup soğuktan tir tir titreşiyorlardır.Öyle ya onlarında parası olsaydı kardeşim ben ne yapayım diye gülüşmeler bile olabilir.Bu düşüncede olanlara ben ancak kanı bozuklar derim.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla