Alıntı:
Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı
Ilerledigi kesindir inkar eden yok
Tartisilan sadece nereye dogru ilerliyor
Örnegin Demokratik ülkelerde Secim Döneminde yapilan Beyaz Esya Dagitimi Bencer yardimlar Secim Rüsveti olarak bilinirken ve kabul edilirken
akp de sosyal Devleti geregi yapilmis yardim olarak kabul edilmekte
diyelim ki sosyal devleti geregi YSK bu yardimlarin durdurulmasi yönünde karar alirken
israrla bunu Secim sonrasi yerine dagitiminda israr etmelerini izah edebilirmisiniz bunu ilerleme?
Bayraklarinn valilikte bulunmasina deginmeye gerek yok sanirin 2 arti 2
4 eder degilmi
ilerlemeye devam edelim köpegi ile yatip kalkanlar,sibiliyetsizler,Meshepsizler
kabul edelim ki karsidaki ne kadar sahtekar birisi de olsa Basbakanin agzina almamasi gereken ifadeler (kötü örnek oluyor Cocuklara)
artik seviyeler ayak altina alinmis durumda
Maneviyat kalmamis bu Dönemde
akp li vekil karsidaki sahtekar da olsa anasina ,avradina,Sülalesine ve en son olarak Dinine Küfür etmemeli degilmi?
|
Sn. Başbakanımız Köken olarak Refah Partisinden gelir. Ve Teşkilatçığı bir nebze oralarda öğrenmiştir. Ve Herkesinde bildiği gibi Bu yardımlar Refah zamanındada vardı. Sayın Başbakanımız İ.B.B Başkanı iken de halka yardım ediyordu. ve o zaman mensubu olduğu partide Refah partisidir. Siz yapınca birşey olmuyor. ama AK Parti yapınca olmazzzzzz efendim safsataları kopuyor. Sizin yaptığınz siyaset Deniz Baykal'ın siyasetiyle eş değerdedir. Vatan ve Millet çıkarı yerine partisel çıkarları ön plana çıkartıyorsunuz. Allah Hidayete erdirsin. Selam ve Dua ile.