Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 02:26   #9
Kullanıcı Adı
Jurnal
Alıntı:
Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ilerledigi kesindir inkar eden yok

Tartisilan sadece nereye dogru ilerliyor

Örnegin Demokratik ülkelerde Secim Döneminde yapilan Beyaz Esya Dagitimi Bencer yardimlar Secim Rüsveti olarak bilinirken ve kabul edilirken

akp de sosyal Devleti geregi yapilmis yardim olarak kabul edilmekte

diyelim ki sosyal devleti geregi YSK bu yardimlarin durdurulmasi yönünde karar alirken

israrla bunu Secim sonrasi yerine dagitiminda israr etmelerini izah edebilirmisiniz bunu ilerleme?

Bayraklarinn valilikte bulunmasina deginmeye gerek yok sanirin 2 arti 2

4 eder degilmi

ilerlemeye devam edelim köpegi ile yatip kalkanlar,sibiliyetsizler,Meshepsizler

kabul edelim ki karsidaki ne kadar sahtekar birisi de olsa Basbakanin agzina almamasi gereken ifadeler (kötü örnek oluyor Cocuklara)

artik seviyeler ayak altina alinmis durumda

Maneviyat kalmamis bu Dönemde

akp li vekil karsidaki sahtekar da olsa anasina ,avradina,Sülalesine ve en son olarak Dinine Küfür etmemeli degilmi?

Sn. Başbakanımız Köken olarak Refah Partisinden gelir. Ve Teşkilatçığı bir nebze oralarda öğrenmiştir. Ve Herkesinde bildiği gibi Bu yardımlar Refah zamanındada vardı. Sayın Başbakanımız İ.B.B Başkanı iken de halka yardım ediyordu. ve o zaman mensubu olduğu partide Refah partisidir. Siz yapınca birşey olmuyor. ama AK Parti yapınca olmazzzzzz efendim safsataları kopuyor. Sizin yaptığınz siyaset Deniz Baykal'ın siyasetiyle eş değerdedir. Vatan ve Millet çıkarı yerine partisel çıkarları ön plana çıkartıyorsunuz. Allah Hidayete erdirsin. Selam ve Dua ile.
Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla